Trein naar Beauty, Fashion en Lifestylebeurs

Wilt u per trein naar de Beauty-, Fashion- en lifestylebeurs? Maak dan gebruik van een aanbieding of de combitickets van de Spoordeelwinkel. Zo reist u met de Hema dagkaart al voor € 17,50 heen en weer, met de tickets van Actie van de dag voor € 20,50 en is een combiticket (entreebewijs + NS dagretour) bij de Spoordeelwinkel al verkrijgbaar voor € 25. Houdt er rekening mee dat deze aanbieding verkrijgbaar is t/m 28 februari en geldig op 18 en 19 maart 2017.

De Beauty, fashion en lifestylebeurs is uitstekend bereikbaar per trein. De beurs genaamd 'I Love Beauty' wordt dit jaar georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht en deze beurshallen liggen op 2 minuten loopafstand van het Centraal station. Om parkeer- en fileproblemen te voorkomen en te besparen op parkeer- en brandstofkosten is de trein een geweldig alternatief.

Trein naar Beauty, fashion en lifestylebeurs in 2017

Trein naar Beauty, fashion en lifestylebeurs in 2017

Beleef een dag vol beauty, modetrends en bekende merken uit de Fashionwereld. Daarbij kunt u meedoen met workshops in de Beauty Academy of demonstraties en presentaties bijwonen.

  • Kosten: € 25;
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2017;
  • Reisperiode: 18 en 19 maart 2017.

Gaat u met een hele groep? Profiteer dan van de NS Groepsretour en koop een los entreebewijs voor € 15 voor I Love Beauty.

Deel deze pagina met vrienden, familie en collega's!

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close