TheTrainLine: Goedkope treinkaartjes naar Berlijn

Trein Berlijn
  • ☑️ Treintickets Berlijn vanaf € 39 voor InterCity Berlijn
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Berlijn 06:20 uur
  • ☑️ 6 verbindingen per dag
  • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
  • ☑️ Directe trein naar Berlijn!
  • ☑️ Iets doen in Berlijn? Ga naar: Tickets en Tours.
  • ☑️ Treintickets via: TheTrainLine en Deutsche Bahn
    ☑️ Hotel via: Trivago en Booking.com


Binnenkort een weekendje of stedentrip naar Berlijn? Reis duurzaam, comfortabel en voordelig met de trein naar Berlijn. Treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro en met een reistijd van slechts 6.20 uur reis je per InterCity Berlijn van Amsterdam CS naar Berlijn Hbf. De InterCity Berlijn vertrekt elke dag vijf tot zes keer vanaf Amsterdam Centraal. Via verschillende stations in Nederland reist de trein vervolgens door naar bestemmingen in Duitsland.

InterCity Berlijn naar Duitsland

Goedkope treinkaartjes naar Berlijn

Wil je een treinkaartje naar Berlijn kopen? Tickets koop je bij aanbieders als TheTrainLine, B-Europe, Deutsche Bahn en NS International vanaf 39 euro. Dit zijn kaartjes tegen het voordeligste tarief met vroegboekkorting. Deze voordelige tickets worden ook wel Super SparPreis tickets genoemd en zijn niet te wijzigen of annuleren. Wil je deze optie openhouden? Dan zijn er kaartjes voor 50 en 90 euro verkrijgbaar met Mid-Flex en Full-Flex tarief.

Prijs Trein Berlijn

Trein Berlijn: InterCity Berlijn

Ga je met de trein naar Berlijn? Dan is de InterCity Berlijn op dit moment de snelste en meest logische optie. Treinkaartjes worden 180 dagen voor vertrek aangeboden en zijn verkrijgbaar tegen een voordelig tarief.

Hoewel de InterCity Berlijn ouderwets oogt ben je aan boord van alle gemakken voorzien. Zo zijn er voldoende sanitaire voorzieningen, bagagerekken en een bistrorijtuig aan boord. Ook zijn er speciale rolstoelplaatsen ingericht en is er een familierijtuig voor ouders met kinderen. Genieten van iets meer luxe en comfort? Kijk dan eens naar de 1e klas zitplaatsen.

Verder beschikt de InterCity Berlijn over een speciaal fietsrijtuig. Hiervoor kan je plaatsen reserveren voor 16 euro per enkele reis. Vergeet niet om deze ook alvast voor de terugreis te boeken!

Veelgestelde Vragen

Wat kost een treinkaartje naar Berlijn?

Treinkaartjes naar Berlijn koop je met vroegboekkorting tegen een tarief van 39 euro. Retour vanaf 80 euro.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Berlijn?

Met een reistijd van 6.20 uur reis je van Amsterdam naar Berlijn. Voor de terugreis geldt dezelfde reistijd.

Met welke trein reis je naar Berlijn ?

Je reist met de IC Berlin naar Berlijn. Er is geen andere trein die dit traject verzorgd.

Hoeveel treinen vertrekken er naar Berlijn?

Dagelijks vertrekken er vijf tot zes directe treinen van IC Berlin. Ook is het mogelijk om per ICE International naar Duitsland te reizen, waarna je met één overstap naar Berlijn Hbf reist.

Wat zijn de opstapstations?

Vanuit Nederland vertrekt er een directe trein naar Berlijn vanaf station Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!