OV Vrij Jaar

Het OV Vrij Jaar abonnement is het meest uitgebreide reisproduct van de NS. Vroeger werd dit het OV Jaarabonnement genoemd, maar deze is gewijzigd van naamgeving. Met het OV Vrij Jaar abonnement kunt u het hele jaar zorgeloos reizen met het Openbaar Vervoer. Elke reis per trein, metro, bus en tram is zowel in de spits- als de daluren gratis en onbeperkt. Het OV Vrij Jaar abonnement kost echter € 387 per maand.

Daarbij profiteert u van een groot aantal andere voordelen. Zo kunt u 3 medepassagiers met 40% korting laten meereizen in de daluren, kunnen gezinsleden een abonnement met korting bestellen en kunt u gratis 3x het Kids Vrij abonnement koppelen aan uw abonnement, zodat u maximaal 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis kunt meenemen op reis.

OV Vrij Jaar Abonnement

OV Vrij Jaar abonnement

Met het OV Vrij Jaar abonnement reist u een jaar lang zorgeloos en onbeperkt met het Openbaar Vervoer door Nederland. Het betreft een jaar abonnement, maar kan na het eerste jaar maandelijks worden opgezegd. Het reisproduct is tevens geldig in treinen van ICE International en IC Berlijn en met toeslag in de InterCity Direct treinen richting België.

Overige voordelen

Hieronder treft u overige voordelen van het OV Vrij Jaar abonnement.

  • Gratis 4x per jaar het blad Spoor van de NS.
  • Korting op autoverhuur van Green Wheels.
  • Korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.

Terug naar: NS Abonnementen

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Van plan om een bezoekje te brengen aan het mooiste kasteel van Nederland? Maak de dagtrip compleet door te reizen met de trein. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plekken snel én makkelijk te bereiken. Zo ook het historische Kasteel de Haar. Geen...

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

☑️ 9 euro voor één maand ☑️ Onbeperkt per regionale trein ☑️ Reisperiode: 1 juni t/m 31 augustus 2022 Zoek tickets Reis onbeperkt per regionale trein door Duitsland met het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn; het 9 euro ticket. Deze aanbieding is onderdeel van...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders