OV Dagkaart

OV Dagkaart actie

Opzoek naar een OV Dagkaart, waarmee u een hele dag onbeperkt kunt reizen met de trein, bus, metro en tram? De OV Dagkaart is regelmatig in de aanbieding bij o.a. Primera. In de laatste actieperiode (september 2017) was het mogelijk om voor slechts € 17 een OV Dagkaart te bestellen bij Primera voor de reisperiode van september t/m 19 november 2017. Met de OV dagkaart aanbieding was het mogelijk om een hele dag onbeperkt te reizen met de trein, tram, bus en metro. Geldig in vervoersmiddelen van alle Nederlandse vervoerders.

Bekijk acties

Een OV Dagkaart is geladen op een wegwerp OV Chipkaart, zodat u eenvoudig kunt in- en uitchecken bij de verschillende vervoerders. In- en uitchecken is verplicht, omdat u de chipkaart anders nog op een andere dag kunt gebruiken en controleurs kunnen zien dat u reist met een geldig reisproduct.

OV Dagkaart actie

Wat is een OV Dagkaart

Een OV Dagkaart is het reisproduct, waarmee u één dag onbeperkt kunt reizen met de bus, trein, tram en metro van alle vervoerders in Nederland. Zo heeft u één reisproduct, betaalt u een vast tarief en bent u niet gebonden aan een traject. Het ideale reisproduct als u op één dag in twee verschillende steden moet/wilt zijn.

OV Dagkaart bestellen

Wilt u een OV Dagkaart bestellen voor tram, trein, bus en metro? Voor € 59 koopt u een dagkaart die op alle dagen van de week geldig is. Voor € 39 bestelt u een OV Dagkaart die geldig is in de daluren van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur en vanaf 09.00 uur. In het weekend de hele dag.

Holland Travel Ticket

Het Holland Travel Ticket is het reisproduct voor toeristen en reizigers die met één reisproduct een hele dag onbeperkt gebruik willen maken van de trein, tram, bus en metro tegen een vast tarief. Het Holland Travel Ticket (OV Dagkaart) is verkrijgbaar voor € 59 en geladen op een wegwerp OV Chipkaart.

Holland Travel Ticket off peak

Het Holland Travel Ticket Off Peak is het reisproduct voor toeristen en reizigers die met één reisproduct een hele dag onbeperkt gebruik willen maken van de trein, tram, bus en metro tegen een vast tarief in de daluren of het weekend. Het Holland Travel Ticket Off Peak (OV Dal Dagkaart) is verkrijgbaar voor € 39 en geladen op een wegwerp OV Chipkaart.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!