Primera OV Dagkaart

Bij vestigingen van Primera bestelt u van 04 september t/m 17 september 2017 een OV Dagkaart voor € 17. De Primera OV Dagkaart is te gebruiken van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, van 9.00 t/m 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend zijn OV Dagkaarten de hele dag geldig. De OV Dagkaart is geldig t/m 19 november 2017 in treinen, bussen, trams en metro's van alle Nederlandse vervoerders.

Met de OV dagkaart kunt u een hele dag onbeperkt in- en uitchecken bij alle vervoerders en vervoersmiddelen in Nederland (exclusief treinen van Thalys en nachtbussen). Zo kunt u een heerlijk dagje shoppen, steden bezichtigen of op bezoek bij vrienden/familie. Voor slechts € 17 is uw volledige heen en terugreis naar elke bestemming in Nederland geregeld.

Primera OV Dagkaart

Primera trein actie (september 2017)

Bezoek snel een vestiging van Primera bij u in de buurt en koop de OV Dagkaarten aan de kassa.

  • Prijs: € 17
  • Verkoop: t/m 17 september 2017
  • Reizen: t/m 19 november 2017

Hoe werkt de OV dagkaart van Primera?

Na aankoop ontvangt u een eenmalige OV Chipkaart die u direct kunt gebruiken en is één dag geldig. In- en uitchecken is verplicht bij alle vervoerders ongeacht de onbeperkte geldigheid. Wanneer u niet in- en uitcheckt riskeert u het risico op een boete.

Waar koop ik de Primera dagkaart?

De OV tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van alle 490 Primera vestigingen in Nederland voor € 17 t/m november 30 november 2017.

OV Dagkaart en kinderen

Ook kinderen mogen gebruik maken van de OV Dagkaarten van Primera, maar het is vaak voordeliger om deze met een NS Railrunner van € 2,50 te laten meereizen. Voor de bus, tram en metro dient u echter weer een apart vervoersbewijs te kopen.

Is de OV Dagkaart geldig in alle treinen, bussen, trams en metro’s?

Ja, u kunt met het reisproduct van Primera een dag lang onbeperkt reizen in de daluren in treinen, bussen, metro's en trams van alle vervoerders in Nederland. Uitzonderingen zijn nachtbussen, de Thalys, Waterbussen en evenementenvervoer.

Goedkope treinkaartjes in 2017

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2017? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close