NS Superdal Dagkaarten € 16

Wilt u goedkoop met de trein in februari of maart 2018? De NS Treinpakkers zijn er weer! Van 19 februari t/m 04 maart 2018 bestelt u een NS Superdal Dagkaart voor € 16, waarmee u een hele doordeweekse dag vanaf 11:00 uur onbeperkt kunt reizen door heel Nederland. Te gebruiken in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys). Reist u liever in het weekend? Profiteer dan van een voordelige weekenddagretour. De Superdal Dagkaarten zijn geldig t/m 31 maart 2018 voor een bestemming naar keuze. Reist u samen met een kind van 4 t/m 11 jaar? Combineer deze actie met een NS Railrunner van € 2,50 en ga samen op pad!

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket Superdal Dagkaart, die u uitgeprint of via de mobiele app kunt meenemen op reis als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Controleer voor betaling of u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd en de reisgegevens correct zijn om problemen te voorkomen. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket.

Laagste prijs voor dezelfde reis

NS Superdaldagkaart (februari 2018)

In februari 2018 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een Superdal Dagkaart voor € 16. De aanbieding is onderdeel van de NS Treinpakkers.

  • Prijs: € 16
  • Verkoop: van 19 februari t/m 04 maart 2018
  • Reizen: t/m 31 maart 2018

Nog heel even wachten…

Wat is een NS Superdal Dagkaart?

Met een Superdal Dagkaart reist u 2e klas doordeweeks vanaf 11:00 t/m 04:00 uur onbeperkt met treinen van alle vervoerders in Nederland.

Tot wanneer is de Superdal Dagkaart geldig?

De uiterste reisdatum voor de Superdal Dagkaart is 31 maart 2018.

Voor welke reisklasse?

De Superdal Dagkaarten zijn geldig in 2e klas treinstellen en is niet verkrijgbaar voor 1e klas reizen.

In welke treinen is de Superdal Dagkaart geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!