NS International: 38 euro per trein naar Berlijn (januari 2023)

Bezoek en ontdek het prachtige Berlijn! Er is hier van alles te beleven, zoals winkelen, wandelroutes, historische high-lights, heerlijk eten en geweldige bezienswaardigheden. Natuurlijk reis je voor jouw bezoekje per trein naar Berlijn. Goedkope treinkaartjes bestel je online zonder boekingskosten bij diverse aanbieders, tegen een minimaal tarief van 38 euro (2e klas) of 59 euro (1e klas).

Het is absoluut de moeite waard om een stedentrip Berlijn per trein te plannen. Het is misschien wel één van de meest historische steden ter wereld en tevens de hoofdstad van Duitsland. Ontdek de leukste plekjes per fiets, openbaar vervoer of te voet met diverse routes. Hip, bruisend en cultureler krijg je het bijna niet. Plan jouw treinreis daarom vandaag nog.

Berlijn Per Trein

Korting bij NS International naar Berlijn

Boek treinkaartjes naar Berlijn met korting bij NS International en reis al voor 38 euro naar deze fantastische bestemming. De voordeligste prijzen voor treintickets vind je 2 tot 4 maanden voor vertrek. Plan jouw stedentrip daarom ruim voor vertrek en boek daarom direct voor februari, maart of zelfs juni.

  1. Prijs: 38 euro
  2. Boeken: december of januari
  3. Reizen: februari t/m juni 2023

Ontvang acties

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders