AH Treinkaartjes

Het is weer mogelijk om AH treinkaartjes te kopen. Vanaf maandag 4 november koop je een NS dagretour voor €16,50. Bij aankoop van drie of meer zakt de prijs naar €14,50 per treinkaartje. De NS dagretour van Albert Heijn is geldig in de daluren in treinen van alle treinvervoerders in Nederland. Uiterlijk te gebruiken op 29 december 2019.

Ontvang acties!

Reis goedkoop met de trein en koop een treinkaartje met korting bij Albert Heijn. Be bestellen vanaf 4 november online en in de winkel. Doordeweeks geldig van maandag tot en met vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00-16:00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en de feestdagen is de NS dagretour de hele dag geldig. Nog geen plannen? De goedkope treinkaartjes van Albert Heijn zijn altijd handig om op voorraad te hebben. Ook te gebruiken als 1e klas dagretour. Tegen een vergoeding van 5 euro kan je jouw AH Treinkaartje upgraden naar 1e klas.

AH Treinkaartjes kopen

AH Treinkaartjes kopen kan deze keer enkel in winkels van Albert Heijn. Na aankoop ontvangt u een code die online kan worden verzilverd, waarna uw vervoersbewijs digitaal wordt aangeleverd. Het gaat om Dal Dagkaarten die geldig zijn in de daluren en niet in de spits. De daluren lopen van maandag tot en met vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 en 16:00 en na 18:30. Op zaterdag en zondag zijn de AH Dagkaarten de hele dag geldig.

AH dagretour actie (november 2019)

 • Prijs (2e klas): € 16,50 per treinkaartje
 • Prijs (3 of meer): €14,50 per treinkaartje
 • Te koop: 4 tot en met 17 november 2019
 • Reisperiode: 1 november tot en met 29 december 2019
 • Reisproduct: NS Dagretour Daluren
 • Aanbieder: Albert Heijn (online en in de winkel)
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00 en na 18:30. In het weekend en op feestdagen de hele dag.

Met de treinkaartjes van Albert Heijn reis je op een dag en traject naar keuze retour. Deze kortingskaartjes zijn tijdelijk verkrijgbaar, maar altijd handig om in huis te hebben. Zeker met de feestdagen kan dit reisproduct een uitkomst bieden!

AH Treinkaartjes als E-ticket

Je krijgt na betaling een persoonlijke code. Online wordt deze toegezonden en in de winkel ontvang je de code op een kassabon. Bewaar deze in beide gevallen goed, want met deze code kan je de AH treinkaartjes ophalen. Deze moet namelijk online worden geactiveerd of verzilverd. Dit gebeurd in enkele stappen, waarbij gegevens van de reiziger, het traject en de gewenste reisdatum worden gevraagd. Het is niet (helaas) niet meer mogelijk om de AH treinkaartjes op een wegwerp OV Chipkaart te ontvangen. Voordeel is wel dat je de kortingskaartjes direct ontvangt en op reis kunt.

Hoe werkt het verzilveren?

Benodigde tijd: 5 minuten.

Het verzilveren van een AH treinkaartje gaat als volgt.

 1. Voer de code in op: NS.nl/Coupon

  Dit staat vermeld op zowel de kassabon als bevestigingsmail.

 2. Vul de gevraagde gegevens aan

  Voor het verzilveren van een NS dagretour zijn de gegevens van de reiziger, reisdatum en het gewenste traject nodig. Voor het versturen van het e-ticket treinkaartje wordt een e-mailadres gevraagd.

 3. Ga op reis!

  Je ontvangt het e-ticket in de mailbox. Deze neem je uitgeprint of mobiel mee op reis.

Retour naar keuze

Met de AH dagretour je op een dag en traject naar keuze voordelig met de trein. Doordeweeks heb je nog te maken met daluren, maar in het weekend zijn de kaartjes de hele dag te gebruiken. Ook voor de feestdagen blijft dit een uitstekend reisproduct!

Internationale treinen

Naast treinen van NS zijn de kortingskaartjes van Albert Heijn geldig in treinen van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Niet geldig in treinen van Thalys of Eurostar. Met toeslag te gebruiken in treinen van InterCity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en treinen van ICE International tussen Amsterdam en Arnhem. Toeslag kunt u voor € 2,40 kopen bij een kaartautomaat op treinstations.

Voorwaarden Albert Heijn

Uiteraard zijn er voorwaarden verbonden aan de treinkaartjes van Albert Heijn. Het is van belang om deze goed door te nemen, voordat je op aankoop overgaat. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

 • Te koop van 4 november tot en met 17 november 2019.
 • Geldig van 4 november tot en met 29 december 2019.
 • Betreft een NS dagretour 2e klas.
 • Gebruik de kaartjes in de daluren, het weekend of de feestdagen. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur.
 • Geldig bij alle treinvervoerders in Nederland
 • Met toeslag geldig in Intercity Direct en op het binnenlandse traject van ICE International. Niet geldig in Thalys- en Eurostar-treinen.
 • In- en uitchecken is verplicht.
 • Omruilen of geld terug is niet mogelijk
 • Niet te combineren met andere kortingsacties, zoals upgrade 1e klas of meereiskaartjes.

FAQ Albert Heijn

Alles over de goedkope treinkaartjes van Albert Heijn. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn.

Geen treinkaartje ontvangen?

Neem dan contact op met de Klantenservice van Albert Heijn en vertel dat u de NS Dagkaart met korting niet heeft mogen ontvangen. Controleer altijd eerst even uw ongewenste mail.

Waar kan ik de AH Treinkaartjes kopen?

De goedkope treinkaartjes zijn verkrijgbaar in de winkel van Albert Heijn.

Zijn de kaartjes geladen op een wegwerp OV Chipkaart?

Nee, de kaartjes worden allemaal als code aangeleverd. De code kunt u online in enkele stappen verzilveren voor een geldig vervoersbewijs.

Geldig in de spits?

Nee, de AH treinkaartjes zijn helaas niet geldig in de spits. U dient uit te stappen, zodra de daluren voorbij zijn en mag de reis helaas niet afmaken. Dit om extra drukte in de spits te vermijden.

Zijn AH Treinkaartjes naamsgebonden?

Bij aankoop hoeft u nog geen persoonsgegevens op te geven, maar bij het verzilveringsproces wordt naar de gewenste reisdatum en naam van de reiziger gevraagd.

Kan ik deze kaartjes upgraden naar 1e klas?

Nee, de kortingskaartjes van Albert Heijn worden enkel voor de 2e klas verkocht.

Mag de AH dagkaart worden gecombineerd met samenreiskorting of een meereisretour?

Nee, de kortingskaartjes worden helaas niet gezien als volwaardig vervoersbewijs en mogen daarom niet worden gecombineerd met samenreiskorting of een meereisretour.

Kinderen en kortingskaartjes van Albert Heijn

Het is toegestaan om de kortingskaartjes van Albert Heijn te combineren met een NS Railrunner. Met een NS railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar de hele dag met u mee ongeacht het traject.

Klantenservice Albert Heijn

 • Telefoon: 0800 – 0305
 • Whatsapp: 06-83542625
 • E-mail: info@ah.nl

Heeft u een vraag, opmerking of klacht m.b.t. de Albert Heijn treinkaartjes of dagkaart actie? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn via de onderstaande contactgegevens.

Wanneer weer AH Treinkaartjes?

 • November 2019
 • Augustus 2019
 • April 2019

Een aantal keer per jaar organiseert supermarktketen Albert Heijn een treinkaartjes actie, waarbij u een AH dagkaart kunt aanschaffen tegen een minimaal tarief. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van voorgaande AH Trein Kortingsacties, zodat u een goede inschatting kan maken van de komende aanbieding.

Openingstijden Klantenservice

 • Maandag: 07:30 – 23:00 uur
 • Dinsdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Woensdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Donderdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Vrijdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Zaterdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Zondag: gesloten

Treinkaartjes in 2019

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...