Goedkope treinkaartjes in oktober 2019

Reis dit najaar voordelig met de trein! Bestel goedkope treinkaartjes in oktober 2019, zoals de enkele reis, dagkaart en dagretour bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel. Na betaling ontvang je de unieke codes binnen 60 minuten. De couponcodes verzilver je in enkele stappen online.

Goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes in oktober 2019 bestellen? Op dit moment zijn er verschillende kortingsacties lopende. Enkele reis kaartjes met korting bij VakantieVeilingen voor een bestemming naar keuze. Liever een hele dag onbeperkt reizen? Kijk dan eens naar de Dal Dagkaarten 2e en 1e klas bij ActieVanDeDag.

Goedkope treinkaartjes in oktober 2019

Ga deze herfst een dagje weg met de trein en bestel daarvoor de voordelige NS enkele reis, dagkaart of dagretour. Daarnaast zijn er kaartjes voor de transfer naar het vliegveld met korting verkrijgbaar.

Enkele Reis v.a. €10

Deze maand bestelt u bij VakantieVeilingen goedkope treinkaartjes in oktober 2019. Het gaat om drie verschillende aanbiedingen.

  • Treinkaartje Enkele Reis €12,50 (hele week geldig)
  • Treinkaartje Weekend €10 (zaterdag of zondag)
  • Treinkaartje Vliegveld €10,50 (hele week geldig)

NS Dagkaart v.a. €19,50

Bij ActieVanDeDag is online de NS Dagkaart met korting te bestellen. Verkrijgbaar voor zowel Eerste Als Tweede klas zitplaatsen.

  • NS Dagkaart (2e klas) € 19,50
  • NS Dagkaart (1e klas) € 26,50

NS Dagretour v.a. €18,50

Naast de dagkaart acties is er bij ActieVanDeDag een NS Weekenddagretour verkrijgbaar naar de Provincie hoofdsteden + Rotterdam. Te gebruiken op weekenddagen tot 01 januari 2020.

Mis niks en blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trein acties en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Uiteraard zijn wij ook te volgen op Sociale Media, als Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Voor vragen zitten wij altijd klaar. Neem gerust even contact met ons op via het contactformulier.

Geen kaartjes ontvangen?

Wel betaald, maar geen treinkaartjes ontvangen in de mailbox? Controleer dan heel even de ongewenste mail, waarna je contact opneemt met de verkopende partij. Zij kunnen de treinkaartjes alsnog toesturen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!