Goedkope treinkaartjes in juni 2015

Er zijn natuurlijk weer genoeg goedkope treinkaartjes verkrijgbaar in juni 2015, want de zomervakantie komt er aan! Het is dus weer tijd om leuke dingen te gaan doen en dan wilt u niet teveel betalen. Denk aan een dagje naar de Efteling, Walibi Holland, Hellendoorn of de dierentuin. Hieronder hebben wij de verschillende aanbiedingen van deze maand nogmaals onder elkaar gezet, maar u kunt natuurlijk ook altijd via deze link de laatste treinkaartjes acties bekijken!

NS Seizoensretour

NS Seizoensretour

Met de NS Seizoensretour actie koopt u 3x een NS dagretour voor € 33. Deze kunt u in 3 verschillende periodes van het jaar activeren/verzilveren, waardoor u in 2015 3x met de trein kunt voor slechts € 11,- voor een heen- en terugreis! Ideaal toch? Bestel hem snel via deze link!

Hema dagkaart

Hema dagkaart

De Hema dagkaart is tot 21 juni 2015 verkrijgbaar en geldig voor 1 volwassene en 2 kinderen. Op deze manier kunt u voordelig met de trein en wordt een treinuitje in de zomervakantie wel heel aantrekkelijk! Maak daarom direct gebruik van deze dagkaart actie! De treinkaartjes actie van de Hema is geldig tot 17 juli, dus u heeft nog even de tijd om uw treinuitje te plannen.

Meer weten? Klik hier!

NS Dagretour + Lunch bij Bakker Bart

Bij de Spoordeelwinkel is het tot 12 juli 2015 mogelijk om een NS dagretour + lunch bij Bakker Bart te kopen voor € 20,- al zijn er op het huidige moment voordeligere acties verkrijgbaar. Wij raden u dan ook aan om van de één van de bovenstaande acties gebruik te maken als u geïnteresseerd bent in dit reisproduct. De aanbieding is tot 31 juli 2015 geldig en bestaat uit 2 vouchers. Meer weten? Klik hier!

NS Avondretour

Met de NS Avondretour is het mogelijk om tot 31 juli 2015 een avond onbeperkt met de trein te reizen. Zo reist u met de Avondretour actie vanaf 19:00 uur en uiterlijk tot 04:00 uur. Dit reisproduct kost slechts € 7,- en is via de Spoordeelwinkel Zomerdeals verkrijgbaar! Meer weten? Klik op de onderstaande link!

https://www.goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/avondretour-in-zomer-2015

NS Weekenddagkaart

Met de NS Weekenddagkaart kunt u met 2 personen één dag in het weekend reizen voor € 25! Op deze manier betaalt u slechts € 12,5 per treinticket en dat is natuurlijk ontzettend voordelig ten opzichte van een normale dagretour. Ga daarom samen met de trein en geniet van hoge korting! Meer informatie? Kijk op:

2-persoons NS Weekenddagkaart in zomer 2015

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

NS Spoordeelwinkel acties in juni en juli 2021

NS Spoordeelwinkel acties in juni en juli 2021

Goed nieuws, want het is weer zover! Bij de NS Spoordeelwinkel zijn weer goedkope treinkaartjes in combinatie met een dagje uit te bestellen. Zo reis je voordelig met de trein naar Roermond, een dierentuin of een leuk attractiepark. Benieuwd naar de lopende acties?...

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

We kunnen allemaal niet wachten om er weer op uit te trekken. Daarom hebben we tal van leuke uitjes, stedentrips en vakantiebestemmingen opgenomen in onze treinreis blog. Ook NS kan niet wachten om reizigers weer te verwelkomen in de trein en heeft in de aanloop naar...

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders