Een dagje wandelen, winkelen of eropuit? Bestel goedkope treinkaartjes in augustus en reis deze maand en in september voordelig met de trein. Profiteer bijvoorbeeld van een NS dagkaart, dagretour of enkele reis  met korting van aanbieders als ActieVanDedag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. De kortingskaartjes zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes in Augustus 2019

Reis met korting in de trein d.m.v. goedkope treinkaartjes in augustus 2019. Hieronder vindt u een overzicht van de lopende kortingsacties van o.a. ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Dagkaarten, dagretours en treinkaartjes enkele reis met kortingen oplopend tot 70%!

NS Dagkaart ActieVanDeDag

Via de webshop van ActieVanDeDag zijn NS dagkaarten met korting verkrijgbaar. Tweede Klas vanaf €19,50 en Eerste Klas vanaf €26,50. Te gebruik en in de daluren en het weekend met als uiterste reisdatum 30 september 2019.

  • Prijs (2e klas): € 19,50
  • Prijs (1e klas): € 26,50
  • Verkoop: OP=OP
  • Reisperiode: t/m 30 september 2019
  • Reisproduct: NS Dagkaart 2e klas
  • Te koop bij: ActieVanDeDag (online)
  • Geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig.

Treinkaartjes VakantieVeilingen

Ook bij VakantieVeilingen zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar.  Zo zijn er enkele reis tickets met korting te koop voor naar het vliegveld, voor in het weekend en kaartjes die de hele week geldig zijn. De kaartjes Enkele Reis zijn geldig t/m 30 september 2019. De treinkaartjes naar het vliegveld zelfs tot 31 december 2019.

  • Treinkaartje vliegveld AMS, EIN of ROT voor €10,50
  • Treinkaartje Enkele Reis Weekend voor €10
  • Treinkaartje Enkele Reis Hele Week voor € 12,50

NS Dagretour Spoordeelwinkel

Tot 1 september is er een voordelig NS Dagretour te koop bij de Spoordeelwinkel van NS. Daarnaast ontvangt u een gratis patatje met saus en een grote milkshake voor een vestiging van Smullers. De NS dagretour is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 september 2019.

Verzilveren treinkaartjes met korting

Bij aankoop van goedkope treinkaartjes in augustus ontvangt u binnen 60 minuten een code die online kan worden geactiveerd. Heeft u meerdere kaartjes gekocht? Dan ontvangt u verschillende codes. Voor het verzilveren van de treinkaartjes is een stappenplan bijgevoegd in de bevestigingsmail. Hiervoor zijn enkel het gewenste traject, de reisdag en persoonsgegevens nodig, waarna het reisproduct per e-mail wordt toegezonden.

Reizen met goedkope treinkaartjes

De goedkope treinkaartjes zijn mobiel te downloaden of neemt u uitgeprint mee op reis. Met de vierkante QR-code op het vervoersbewijs kunt u in- en uitchecken bij OV Poortjes. De code wordt tevens door de conducteur gebruikt voor de bepaling van de geldigheid.

Veelgestelde vragen

Geen treinkaartjes ontvangen?

Heeft u de treinkaartjes niet ontvangen, maar wel betaald? Neem dan contact op met de aanbieder van de actietickets.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan bij ActieVanDeDag en VakantieVeilingen met verschillende betaalmethodes, waaronder Creditcard en iDeal. Bij de Spoordeelwinkel is betaling via iDeal mogelijk.

Wanneer zijn de daluren?

De daluren lopen van maandag tot en met vrijdag voor voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Zaterdag en zondag zijn treinkaart acties de hele dag geldig.

Ontvang ik de kaartjes per post?

Alle aanbiedingen worden digitaal aangeleverd per e-mail. Vroeger werden kortingsacties nog weleens op een wegwerp OV Chipkaart geladen en per post toegestuurd, maar dit is wegens logistieke redenen niet meer mogelijk.

Kortingskaartje combineren met Railrunner voor kinderen?

Een voordelig dagje weg met de kinderen? De kortingskaartjes zijn te combineren met een NS Railrunner voor € 2,50. Deze is online en bij NS automaten op treinstations verkrijgbaar.

Fiets mee in de trein?

Het is natuurlijk heerlijk om een dagje te fietsen in een andere omgeving. Voor slechts € 6,90 neemt u de fiets een hele dag mee in de trein ongeacht het traject. De Dagkaart fiets is online en bij kaartautomaten van NS verkrijgbaar.

Hond mee in de trein?

Een hond of huisdier meenemen in de trein mag gratis, zolang u het dier op schoot kunt houden. Zodra het een zitplaats in beslag neemt dient u een dagkaart hond te kopen. Verkrijgbaar voor € 3,20 via internet of een NS kaartautomaat. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn in de trein.