Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u bij aankoop een gratis voucher Smullers. Tegen inlevering van de gratis voucher Smullers ontvangt u een patatje met saus en een grote milkshake. De aanbieding is te bestellen tot en met 1 september 2019 en te gebruiken tot en met 30 september 2019.

Goedkope NS dagretour

Verzilveren goedkope NS dagretour

Selecteer het aantal goedkope NS dagretours en druk op ‘Nu boeken’, waarna de reisproducten in uw winkelwagen worden geplaatst. Rond het bestelproces af en voer een juist e-mailadres in. Unieke code(s) worden toegezonden, waarna de code(s) in enkele stappen online zijn te verzilveren. In de mail is bijgevoegd op welke pagina u de code kan verzilveren.

  1. Ga naar: NS.nl/Coupon
  2. Voer de code in
  3. Voer de reisgegevens in
  4. Voer de persoonsgegevens in
  5. Verzilver de goedkope NS dagretour

Na verzilvering worden de reisproducten per e-mail toegezonden. Uitgeprint of op uw mobiel neemt u de tickets mee, waarmee kan worden in- en uitgecheckt bij OV poortjes op treinstations. Het dient tevens als geldig vervoersbewijs bij een controle van een conducteur.

Gratis Voucher Smullers

De gratis voucher die u bij deze aanbieding ontvangt is geldig op de gekozen reisdag bij één van de 28 vestigingen. Controleer voor vertrek altijd even of de gekozen bestemming beschikt over een vestiging van Smullers. Het zou natuurlijk jammer zijn als u er geen gebruik van kunt maken.

Ontdek alle NS dagretours met korting

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!