fbpx

Goedkope internationale treinkaartjes

Binnenkort een dagje shoppen, naar een kerstmarkt, een stedentrip of verre treinreis maken? U wilt natuurlijk niet teveel betalen en daarom is Goedkoop-treinkaartje.nl opgericht! Op deze pagina vindt u een aantal tips voor goedkope internationale treinkaartjes, zoals boekingstips, aanbiedingen en reisadvies. De tips zijn van toepassing op de onderstaande betrouwbare spoorwegmaatschappijen.

Boekingstips

Hieronder vindt u een overzicht met handige boekingstips voor goedkope internationale treinkaartjes.

Vroegboeken

Boek zo vroeg mogelijk. Het liefst vanaf de startdatum van de ticketverkoop en profiteer van vroegboekkorting op internationale treinkaartjes.

Vermijd weekenden

Bekijk de mogelijkheid om uw reisdata doordeweeks te plannen en probeer weekenden te vermijden. Weekenden zijn populair, waardoor de tarieven hoger liggen.

Vermijd spitsuren

Om het treinverkeer buiten de spits te stimuleren zijn er treinkaartjes in de daluren goedkoper.

Geen boekingskosten

Bestel uw internationale treintickets altijd online, want dan betaalt u geen boekingskosten.

Kortingskaarten/abonnementen

Heeft u een kortingskaart of abonnement? Voor het binnenlandse gedeelte van de reis is het mogelijk om korting te berekenen. Dit geeft u aan in het bestelproces door een kortingskaart aan te vinken. U dient deze mee te nemen op reis om aan te tonen dat u inderdaad recht heeft op korting.

Aanbiedingen/acties

Regelmatig zijn er voordelige aanbiedingen verkrijgbaar, zoals de treinkaartjes actie naar België. Hierbij mag u vanaf elk station in Nederland naar elk station in België voor slechts € 19! Bekijk de lopende kortingsacties voor internationale treintickets.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl