Goedkope dagkaarten bij de Hema

De Hema verkoopt dagkaarten voor een betaalbare prijs! Zo kunt u voor slechts € 17,50 een Hema dagkaart kopen bij één van de filialen of online. Van 10 november tot 23 november zijn de goedkope dagkaarten verkrijgbaar en kunt u profiteren van hoge kortingen. U kunt namelijk bij aanschaf van een Hema treinticket met 1 volwassene en 2 kinderen een hele dag onbeperkt reizen. Op deze manier bespaart u enorm op de reiskosten en wordt een uitstapje of dagje weg ineens weer betaalbaar! Bestel uw NS dagkaart daarom online, zodat u de couponcodes direct in uw mailbox ontvangt. Let er hierbij goed op dat u het juiste e-mailadres achterlaat bij uw bestelling.

Hema actie

Treinkaartjes actie bij de Hema is razend populair en bij deze actie geldt OP=OP!

Hema couponcode verzilveren/activeren

Heeft u de Hema dagkaart gekocht en de couponcode ontvangen? Dan wilt u deze natuurlijk gaan verzilveren. Dit kan meestal vanaf de eerste dag van de reisperiode en 2 maanden voor de reisdatum. U heeft waarschijnlijk 3 couponcodes ontvangen, waarvan 1 voor een volwassen reiziger en 2 voor kinderen (4 t/m 11 jaar oud). Om uw couponcode te verzilveren/activeren dient u de onderstaande stappen te volgen.

  1. Ga naar http://www.ns.nl/eticket
  2. Selecteer ‘Ik wil een couponcode invullen’
  3. Voer de code in
  4. Selecteer de reisdatum
  5. Print de Hema dagkaart

Heeft u de voorwaarden van de NS kortingsactie goed doorgelezen? Wij raden u altijd aan dit wel te doen, zodat u precies weet wat u koopt.

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!