Dal Vrij Jaar

Wilt u een Dal Vrij Jaar abonnement bestellen? Met dit reisproduct van de NS reist u gratis en onbeperkt in de daluren met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia voor slechts € 99 per maand. Geldig op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 en 6.30 uur. In weekenden is het Dal Vrij Jaar abonnement de hele dag geldig. Daarbij mag u 3 medepassagiers laten meereizen met 40% korting. Zij dienen bij een automaat van de NS samenreiskorting op te laden, waarna zij met korting met u meereizen.

Aanbiedingen bekijken

Het Dal Vrij Jaar abonnement is tevens geldig in treinen van ICE International en de IC Berlijn. Daarbij ontvangt u bij aankoop van internationale treintickets korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis, aangezien u hier met het Dal Vrij Jaar abonnement recht op heeft. Bij het boekingsproces geeft u aan dat u in het bezit bent van een kortingskaart die u op reis verplicht dient te tonen (samen met uw ticket).

Dal Vrij Jaar abonnement

Dal Vrij Jaar abonnement

Het Dal Vrij Jaar abonnement kent een hoop voordelen en biedt zeker voor de regelmatige/structurele reiziger een uitkomst.

Handig om te weten

  • Check u 5 minuten voor de spits in? Dan mag u gewoon gratis in de spits reizen. De inchecktijd bepaalt de geldigheid.
  • Geldig bij alle vervoerders binnen Nederland.
  • Met toeslag geldig in de InterCity Direct treinen.
  • Een extra Dal Vrij abonnement voor een gezinslid is verkrijgbaar voor slechts € 42.
  • Het reisproduct is op uw OV Chipkaart geladen en wordt automatisch gebruikt bij reizen in de daluren.
  • Ook op feestdagen reist u gratis en onbeperkt.

Dal Vrij Jaar abonnement en Kinderen

Naast 3 medereizigers met 40% korting en het vrij reizen in de daluren, is het tevens mogelijk om 3x gratis een Kids Vrij abonnement aan te vragen. Hiermee kunt u 3 (klein)kinderen van 4 t/m 11 jaar oud koppelen aan uw abonnement, waarmee zij gratis met u meereizen. Ideaal toch?

Dal Vrij Jaar abonnement en Ouderen

Bent u 65 jaar of ouder? Dan kunt u het Kids Vrij abonnement voor uw kleinkinderen aanvragen en kunt u met korting een tweede Dal Vrij Jaar abonnement aanvragen. Het tweede Dal Vrij jaar abonnement kost slechts € 42.

Overige voordelen

Hieronder treft u overige voordelen van het Dal Vrij Jaar abonnement.

  • Gratis 4x per jaar het blad Spoor van de NS.
  • Korting op autoverhuur van Green Wheels.
  • Korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.

Terug naar: NS Abonnementen

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Van plan om een bezoekje te brengen aan het mooiste kasteel van Nederland? Maak de dagtrip compleet door te reizen met de trein. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plekken snel én makkelijk te bereiken. Zo ook het historische Kasteel de Haar. Geen...

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

☑️ 9 euro voor één maand ☑️ Onbeperkt per regionale trein ☑️ Reisperiode: 1 juni t/m 31 augustus 2022 Zoek tickets Reis onbeperkt per regionale trein door Duitsland met het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn; het 9 euro ticket. Deze aanbieding is onderdeel van...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders