Dal Voordeel abonnement

Benieuwd naar de voordelen van het NS Dal Voordeel abonnement? Dit reisproduct van de NS is ontwikkeld om reizigers te belonen voor treinreizen in de daluren. Daarbij is het voor een groot aantal reizigers helemaal niet nodig om in de spits te reizen en is een Dal Voordeel abonnement ideaal. Denk hierbij aan ouderen, ouders of recreatieve reizigers. Het Dal Voordeel abonnement is jaarlijks verkrijgbaar voor € 50 en heeft u er binnen enkele treinreizen uit. In de actieperiodes is het abonnement verkrijgbaar voor € 29 per jaar en heeft u het er vaak binnen 3 retourreizen uit.

De daluren lopen op werkdagen van 09:00 en 16:00 uur en tussen 18:30 en 06:30 uur. Daarbij geniet u in het weekend en op feestdagen ook van korting middels het Dal Voordeel abonnement. Verder ontvangt u 4x per jaar gratis het aanbiedingsboekje Spoor, kunt u met korting auto’s huren van Green Wheels en ontvangt u korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.

Dal voordeel abonnement

Dalvoordeel actie (april 2018)

Reist u minimaal 3 keer per jaar met de trein in de daluren? T/m 13 mei 2018 bestelt u het NS Dal Voordeel abonnement voor slechts € 29 per jaar en reist u het hele jaar met 40% korting in de daluren. Daarnaast mag u tot maximaal 3 medepassagiers laten profiteren van 40% korting. U heeft het Dal Voordeel abonnement er vaak al binnen 3 retourtjes uit!

Dal Voordeel actie voor € 29 per jaar

  • 40% korting buiten de spits
  • 40% korting in het weekend
  • 40% korting voor 3 medereizigers
  • Gratis persoonlijke OV-chipkaart

Dal Voordeel abonnement op OV Chipkaart

Het Dal Voordeel abonnement kan na bestelling worden geladen op uw persoonlijke OV Chipkaart. Op deze manier profiteert u in de daluren altijd van korting en hoeft u dit niet op uw pas te laden.

Heeft u geen iDeal? Dan kunt u het abonnement telefonisch bestellen bij de NS via telefoonnummer: 030-7515155.

Keuzedag en Dal Voordeel abonnement

Als u 60 jaar of ouder bent kunt u 7 keuzedagen per jaar bij uw Dal Voordeel abonnement bestellen. Met een Keuzedag reist u een hele dag goedkoop door Nederland per trein. Deze Keuzedagen bestelt u bij het Dal Voordeel abonnement voor slechts € 24,50 (2e klas) en € 49,50 (1e klas), waarna u deze kunt activeren bij automaten van de NS.

Handig om te weten

  • Ook op internationale treintickets ontvangt u korting middels het Dal Voordeel abonnement voor het binnenlandse gedeelte van de reis. Dit geeft u aan bij uw bestelling.
  • U kunt met het Dal Voordeel abonnement 3 medereizigers meenemen met 40% korting. Zij dienen de gehele rit met u mee te reizen en dienen Samenreiskorting op te laden bij een automaat op het treinstation. Deze is na activatie 1 rit geldig.
  • Het Dal Voordeel abonnement is tevens een geldig vervoersbewijs in de IC Berlijn of ICE International binnen Nederland. Voor het buitenlandse gedeelte van het traject dient u een treinticket te boeken via onze website.
  • Opstaptarief met een Dal Voordeel abonnement is slechts € 10.
  • Wanneer u 5 minuten voor de spits incheckt geniet u ook in de spitsuren van korting op uw treinreis.
  • Bij het Dal Voordeel abonnement ontvangt u 3x gratis een Kids Vrij abonnement. Zo kunt maximaal 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar oud gratis meenemen op reis. Elk kind dient echter wel een persoonlijke OV Chipkaart te gebruiken en hoeft niet op hetzelfde adres te wonen.

Terug naar: NS Abonnementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!