fbpx

Dagkaart actie van Blokker in september 2015

Naar verwachting wordt er rond 3 september 2015 een Blokker dagkaart actie gehouden, waarbij NS dagkaarten voor € 14,95 zullen worden verkocht. Met de NS Dalvrij dagkaarten van Blokker is het mogelijk om een hele dag onbeperkt te reizen in de daluren binnen een bepaalde periode. De reisperiode is hierbij nog onbekend, maar de verkoopperiode zal waarschijnlijk 2-3 weken duren. Wilt u er als eerste bij zijn? Houdt onze Facebook-pagina en website dan goed in de gaten, zodat u direct een goedkoop treinkaartje kunt aanschaffen via het web.

Blokker actie

Dit is één van de meest populaire acties van Nederland, want voor slechts € 14,95 ontvangt u een OV Chipkaart met daarop een NS Dalvrij abonnement geladen. Hiermee is het mogelijk om van Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur te reizen en in het weekend de hele dag. Bent u niet gebonden aan de spitsuren en wilt u binnenkort even een dagje ontspannen of shoppen in een andere stad? Profiteer dan van deze actie en bestel hem z.s.m!

Volg ons en profiteer! Deel dit artikel met vrienden/familie, zodat zij ook kunnen profiteren van ruim 60% korting op dit reisproduct!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl