fbpx

Blokker actie in september 2015

De Blokker dagkaart actie is weer lopende! Hiermee kunt u een goedkope Dalvrij dagkaart kopen, waarmee u in de periode van 07 september t/m 25 oktober 2015 een hele dag onbeperkt kunt reizen in de daluren. Uiteraard zijn de tickets beperkt verkrijgbaar bij de filialen van Blokker, waardoor wij aanraden z.s.m. een vestiging bij u in de buurt te zoeken.

Wegwerp OV Chipkaart

De actie is geladen op een wegwerp OV Chipkaart wat een groot aantal voordelen met zich meebrengt. U hoeft namelijk niet meer online te activeren/verzilveren, u hoeft niet meer te printen en u kunt direct na aanschaf van het reisproduct gebruik maken van het goedkope treinkaartje.

Daluren

Onder de daluren verstaan de NS en andere vervoerders; Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag.

Overige acties in 2015!

De Blokker dagkaart heeft samen met de treinkaartjes actie van Albert Heijn de 2e helft van 2015 geopend, maar er staan nog veel meer aanbiedingen voor u klaar. Blijf ons daarom volgen, zodat u wij op de hoogte kunnen brengen van de laatste kortingsacties. Op deze manier maken we het Openbaar Vervoer samen betaalbaar en betaalt u niet teveel!

AH actieBlokker actie
Deen actieHema actie
Jumbo actieKruidvat actie

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl