Altijd Voordeel Jaar

Een Altijd Voordeel Jaar abonnement bestellen? Met dit reisproduct van de NS ontvangt u korting in de spits- en daluren. Het Altijd Voordeel Jaar abonnement is Jaarlijks opzegbaar en verkrijgbaar voor € 20 per Jaar. Naast uw persoonlijke voordeel is het toegestaan om 3 medepassagiers te laten meereizen met 40% korting. Zij dienen Samenreiskorting op te laden bij een automaat, waarna zij de gehele rit met u mee dienen te reizen.

De spitsuren profiteert u van 20% en in de daluren van 40% korting. De spitsuren lopen van 06:30 t/m 09:00 uur en tussen 16:00 en 18:30 uur. De Daluren van de NS zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 en 6.30 uur. In het weekend de hele dag.

Altijd Voordeel Jaar

Altijd Voordeel Jaar abonnement

Hieronder vindt u enkele tips en voordelen van het Altijd Voordeel Jaar abonnement.

  • Het abonnement is Jaarlijks opzegbaar. U zit er dus geen jaar aan vast.
  • Geldig op het binnenlandse gedeelte van de treinreis per IC Berlijn of ICE International.
  • Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.
  • Het Altijd Voordeel Jaar Abonnement wordt op uw persoonlijke OV Chipkaart geladen en wordt automatisch gebruikt.
  • U profiteert van 40% korting, wanneer u 5 minuten voor de spitsuren incheckt en toch in de spitsuren uitcheckt. Inchecken bepaalt uw reiskostenvoordeel.
  • Geldig op feestdagen met 40% korting.

Kinderen en Altijd Voordeel Jaar abonnement

Bij het Altijd Voordeel Jaar abonnement is het toegestaan om 3x gratis een Kids Vrij abonnement te nemen voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Zo genieten ook uw kinderen van het Altijd Voordeel Jaar abonnement en maken zij onder toezicht van een ouder kennis met het Nederlands treinverkeer.

Ouderen en Altijd Voordeel Jaar

Het reisproduct is ideaal voor ouderen (vanaf 60 of ouder) die regelmatig met de trein reizen. Voor € 20 per maand ontvangt u op elke treinreis korting en heeft u de investering er binnen enkele ritten uit. Zeker wanneer u een medepassagier met 40% korting meeneemt en uw eventuele kleinkinderen. Bent u 60 jaar of ouder? Dan kunt u bij dit abonnement 7 Keuzedagen aanschaffen voor € 24,50. Met een Keuzedag reist u de hele dag onbeperkt met de trein. Deze zijn te activeren bij automaten van de NS, waarmee u ze binnen enkele seconden op uw OV Chipkaart laad.

Overige voordelen

  • U ontvangt 4x per jaar gratis het aanbieding blad Spoor van de NS.
  • U ontvangt korting bij autoverhuur van Green Wheels.
  • U ontvangt korting op parkeerterreinen van Qpark P+R.
  • Het reisproduct is ook verkrijgbaar in combinatie met een Toeslag InterCity Direct Altijd Toeslagvrij abonnement.

Terug naar: NS Abonnementen

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Van plan om een bezoekje te brengen aan het mooiste kasteel van Nederland? Maak de dagtrip compleet door te reizen met de trein. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plekken snel én makkelijk te bereiken. Zo ook het historische Kasteel de Haar. Geen...

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

☑️ 9 euro voor één maand ☑️ Onbeperkt per regionale trein ☑️ Reisperiode: 1 juni t/m 31 augustus 2022 Zoek tickets Reis onbeperkt per regionale trein door Duitsland met het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn; het 9 euro ticket. Deze aanbieding is onderdeel van...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders