ActieVanDeDag: NS Dagretour in februari 2020

Ga deze winter samen op pad en ontdek Nederland met de trein! Er zijn in februari 2020 weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals de NS dagretour. Hiermee reis je retour naar een bestemming naar keuze. Zo kan je een dagje winkelen, wandelen, op bezoek bij familie, naar een pretpark of zelfs fietsen.

Samen op pad met de trein

NS dagretour met 54% korting!

Je bestelt de NS dagretour met korting bij ActieVanDeDag in februari 2020. Normaal verkrijgbaar voor 41 euro, maar nu met 54 procent korting voor 19 euro. Zo reis je goedkoop met de trein door Nederland tegen een vaste prijs. De treinkaartjes worden online aangeboden en ontvang je binnen 60 minuten per e-mail. Handig voor als je vandaag nog wilt vertrekken!

Het gaat deze keer om een NS dagretour daluren. Dit betekent dat je deze NS dagretour met korting enkel kan gebruiken in de daluren en het weekend. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag van 00:00 tot 06:30 uur, van 09:00 tot 16:00 uur én van 18:30 tot 24:00 uur.

Koop via: Treinkaartjes ActieVanDeDag of NS Dagretour

Houdt er rekening mee dat je er maximaal 4 (per bestelling) mag aanschaffen. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt. Na aankoop ontvang je een bevestiging van de bestelling. Heb je vragen over de treinkaartjes? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van NS. Zij helpen je graag verder. ActieVanDeDag fungeert enkel als bemiddelaar bij de verkoop.

Kinderen in trein

E-ticket dagretour

Na betaling ontvang je per e-mail een aankoopbevestiging. Het versturen van de couponcodes kan tot 60 minuten duren. Wanneer je deze hebt ontvangen kunnen ze direct worden geactiveerd / verzilverd. Dit doe je online via: NS.nl/producten/coupon/

Als je de e-ticket dagretour hebt verzilverd kan je op reis! Op het e-ticket dagretour staat een vierkante QR-code vermeld. Deze kan je voor de poortjes met een scanner houden, waarmee je in- en uitcheckt. Houdt het e-ticket dagretour wel bij de hand, want hier kan naar worden gevraagd bij een vervoersbewijs controle.

Voorwaarden ActieVanDeDag

De NS dagretour van ActieVanDeDag is te gebruiken tot en met 31 maart 2020. Niet alleen in treinen van NS, want de kaartjes zijn ook geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag zijn de goedkope treinkaartjes van ActieVanDeDag ook te gebruiken  op het binnenlandse gedeelte in treinen van ICE International en IC Direct.

Alleen te gebruiken in de daluren en het weekend. Dit houdt in dat je voor de spits begint de trein moet hebben verlaten, tenzij je natuurlijk een ander vervoersbewijs hebt voor de reis in de spits. Verder is een actieticket geldig voor één persoon en enkel op de gekozen reisdag. Wijzigen is na verzilvering niet meer mogelijk.

Controleer voor betaling altijd nog even de algemene voorwaarden op de website van ActieVanDeDag.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!