Aanbieding bij Blokker, Bakker Bart en de Spoordeelwinkel

We zijn dit jaar van start gegaan met 3 treinkaartjes acties tegelijk, waarbij u goedkope treinkaartjes kunt kopen voor een hele dag, enkel de daluren of alleen het weekend. Deze aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij Blokker en de Spoordeelwinkel, waarna u voordelig met de trein kunt reizen. De actietickets zijn t/m maart geldig, dus wilt u profiteren van korting op uw treinreizen? Bespaar dan op uw reiskosten met een trein actie!

Aanbieding bij Blokker

T/m 24 januari 2016 is het mogelijk om een goedkope Dalvrij dagkaart bij Blokker te kopen. Voor € 14,95 ontvangt u een NS dagkaart, waarmee u in de daluren en het weekend kunt reizen in de periode van januari t/m 06 maart 2016.

Meer over de Blokker aanbieding

Bakker Bart trein aanbieding

T/m 31 januari 2016 koopt u bij de Spoordeelwinkel een Bakker Bart dagkaart. Hiermee kunt u in de periode van januari t/m 29 februari 2016 een hele dag onbeperkt reizen vanaf 09:00 uur. U ontvangt na bestelling 2 vouchercodes, waarvan u er één kunt verzilveren voor een NS dagkaart en één voor een lunch bij een Bakker Bart vestiging. Zo kunt u een heerlijk uitstapje inplannen en even genieten van een kaasbroodje + frisdrank bij een vestiging van Bakker Bart.

Meer over de Bakker Bart aanbieding

Weekend actie bij de Spoordeelwinkel

T/m 31 januari 2016 bestelt u bij de Spoordeelwinkel 2 NS Weekenddagkaarten voor € 25, waarmee u een hele dag onbeperkt met de trein kunt reizen in het weekend. U kunt beide dagkaarten op één dag gebruiken met 2 personen of op 2 verschillende dagen voor uzelf.

Meer over de NS Weekenddagkaart aanbieding

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close