Verken Duitsland: citytrip met de trein

Duitsland, een land dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, bruisende steden en adembenemende landschappen, is een uitstekende keuze voor een boeiende citytrip. Of je nu geïnteresseerd bent in historische bezienswaardigheden, moderne architectuur, culinaire hoogstandjes of gewoonweg wilt genieten van de lokale cultuur, Duitsland heeft voor elk wat wils. Op deze pagina zetten we leuke steden in Duitsland voor een citytrip met de trein voor u onder elkaar.

Leuke Citytrip bestemmingen in Duitsland

Ga met de trein op citytrip in Duitsland en ontdek één van de onderstaande bestemmingen. Allemaal eenvoudig te bereiken met geen of slechts één overstap. Treinkaartjes bestel je in enkele stappen online via de online boekingstool via deze pagina.

München: Kunst, Cultuur en Bier

Citytrip Munchen Trein

München, de hoofdstad van Beieren, is een stad vol kunst, cultuur en bier. Breng een bezoek aan het beroemde Oktoberfest, bewonder de prachtige architectuur op de Marienplatz en ontdek de rijke geschiedenis in het Deutsches Museum.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar München

Oberhausen: Industrieel Erfgoed en Entertainment

Treinreis Oberhausen

Oberhausen biedt een unieke mix van industrieel erfgoed en moderne entertainmentmogelijkheden. Bezoek de Gasometer Oberhausen en geniet van het uitzicht. Ontdek het indrukwekkende winkelcentrum CentrO en duik in de wereld van SEA LIFE Oberhausen.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Oberhausen

Düsseldorf: Mode en Moderne Architectuur

Dusseldorf stedentrip per trein

Düsseldorf staat bekend om zijn mode en moderne architectuur. Verken de Königsallee, bewonder de MedienHafen met zijn futuristische gebouwen en geniet van de vele musea en kunstgalerijen.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Düsseldorf

Keulen: Dom, Chocolade en Carnaval

Keulen Citytrip Trein

Keulen is beroemd om zijn imposante kathedraal, de Dom. Proef de heerlijke lokale chocolade en ontdek de bruisende sfeer tijdens het Keulse carnaval, een van de grootste ter wereld.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Keulen

Frankfurt: Financiële Hub en Historische Schatten

CityTrip Frankfurt Trein

Frankfurt is de financiële hub van Duitsland. Maar het heeft ook een rijke geschiedenis. Verken de oude binnenstad, bezoek het Städel Museum en bewonder de moderne skyline.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Frankfurt

Dresden: Barokke Schoonheid aan de Elbe

Dresden Per Trein

Dresden, gelegen aan de Elbe, biedt barokke pracht en historische charme. Bezoek de Frauenkirche, slenter door de Altstadt (oude stad) en bewonder de kunstschatten in de Zwinger.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Dresden

Hamburg: Havenstad en Cultuur

Stedentrip Hamburg Per Trein

Hamburg is een bruisende havenstad met een rijke maritieme geschiedenis. Verken de haven, maak een wandeling langs de Elbphilharmonie en geniet van het bruisende nachtleven in de Reeperbahn.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Hamburg

Stuttgart: Auto’s en Cultuur

Treinreizen naar Stuttgart

Stuttgart staat bekend als de thuisbasis van Mercedes-Benz en Porsche. Bezoek het Mercedes-Benz Museum en ontdek de culturele schatten in het Staatsgalerie Stuttgart.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Stuttgart

Berlijn: Geschiedenis, Kunst en Nachtleven

Citytrip Berlijn Trein InterCity

Berlijn, de hoofdstad, is doordrenkt van geschiedenis. Bezoek de Brandenburger Tor, bewonder de straatkunst in de East Side Gallery en beleef het levendige nachtleven.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Berlijn

Ook naar Duitsland met de trein voor een citytrip? Bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online. Daarbij is voor een aantal bestemmingen een complete citytrip verkrijgbaar, waarbij de treinreis, hotelovernachtingen en het ontbijt alvast voor je is geregeld.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Stap in de wereld van avontuur, spanning en adrenaline. Welkom bij de mountainbike (MTB) route van Zoetermeer, waar elke heuvel, elke bocht en elke afdaling een nieuw avontuur vormt. Bereid je voor om je vaardigheden te testen, je grenzen te verleggen en de natuur op...

Pin It on Pinterest