Verken België per IC Brussel

België, met zijn rijke geschiedenis, diverse cultuur en heerlijke gastronomie, is een ideale bestemming voor een onvergetelijke citytrip. En met de IC Direct, die rechtstreeks vanuit Amsterdam, Rotterdam en Breda naar het hart van België rijdt, was het nog nooit zo eenvoudig om dit prachtige land te verkennen. Laten we een kijkje nemen naar enkele van de meest betoverende steden die u kunt bezoeken tijdens uw reis.

Er vertrekken elke dag 16 treinen van IC Brussel naar België vanaf station Amsterdam en Rotterdam Centraal. Goedkope treinkaartjes voor de IC Brussel naar België zijn eenvoudig online te bestellen en tegen het laagste tarief verkrijgbaar tot 3 dagen voor vertrek. Zo kan je eigenlijk altijd voordelig per trein naar België. Kinderen jonger dan 12 jaar reizen gratis onder begeleiding van een volwassene. Geef dit wel aan in het boekingsproces.

Route van IC Brussel naar België

Antwerpen: Diamanten en Mode

Trein Antwerpen 2024

Antwerpen, wereldberoemd om zijn diamantindustrie, is een stad die bruist van energie. Verken de historische binnenstad met zijn prachtige Grote Markt en de imposante Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Slenter door de trendy wijk Het Zuid, waar u talloze boetiekjes, kunstgalerijen en hippe cafés vindt. En vergeet niet om te genieten van de heerlijke Vlaamse frieten!

Bekijk ook: treinkaartjes naar Antwerpen

Brussel: Het kloppend hart van Europa

Trein Brussel 2024

Brussel, de hoofdstad van België en de thuisbasis van de Europese Unie, is een multiculturele stad met een rijke geschiedenis. Bewonder het iconische Atomium, maak een selfie met Manneken Pis en proef de beroemde Belgische wafels op de Grote Markt. Bezoek het indrukwekkende Parlementarium om meer te leren over de Europese geschiedenis en politiek.

Bekijk ook: treinkaartjes naar Brussel

Gent: Middeleeuwse charme

Trein Gent Bezoeken

Gent is een stad die zijn middeleeuwse charme perfect heeft weten te behouden. Wandel langs de schilderachtige Graslei en Korenlei, bewonder het imposante Gravensteen en geniet van de authentieke Vlaamse keuken in een van de vele gezellige restaurants. ’s Avonds komt de stad tot leven met talloze bars en cafés.

Bekijk ook: treinkaartjes naar Gent

Luik: Een stad vol contrasten

Citytrip Luik Trein Liege

Luik, gelegen in het Franstalige deel van België, is een stad vol contrasten. Ontdek de historische binnenstad met zijn prachtige kerken en pleinen, maar ook de moderne architectuur van de wijk Guillemins. Bezoek het museum Grand Curtius om meer te leren over de rijke geschiedenis van de stad en de regio.

Bekijk ook: treinkaartjes naar Luik

Brugge: Het Venetië van België

Citytrip Brugge per trein

Brugge, met zijn kronkelende grachten en pittoreske straatjes, is een stad die romantiek ademt. Maak een boottochtje door de grachten, bewonder de middeleeuwse architectuur en proef de heerlijke Belgische chocolade. Bezoek het Groeningemuseum om enkele van de grootste meesterwerken van de Vlaamse Primitieven te bewonderen.

Bekijk ook: treinkaartjes naar Brugge

Mechelen: Een verborgen juweeltje

Citytrip Mechelen Trein

Mechelen, gelegen tussen Antwerpen en Brussel, is een stad die vaak over het hoofd wordt gezien, maar zeker een bezoek waard is. Verken de historische binnenstad met zijn prachtige Grote Markt en de imposante Sint-Romboutskathedraal. Maak een wandeling langs de Dijle of bezoek het Speelgoedmuseum om even terug te gaan in de tijd.

Bekijk ook: treinkaartjes naar Mechelen

Reizen met IC Direct

De IC Direct biedt een comfortabele en snelle manier om naar België te reizen. Met rechtstreekse verbindingen vanuit Amsterdam, Rotterdam en Breda bent u in een mum van tijd in het hart van dit prachtige land. De treinen zijn modern en voorzien van alle gemakken, zoals comfortabele stoelen, gratis wifi en een restauratierijtuig.

Win 2 gratis treinkaartjes in september 2024

Win 2 gratis treinkaartjes in september 2024

WINACTIE! Ook deze maand maak je weer kans op 2 treinkaartjes! Like (en deel vrijwillig) en vertel met wie jij het treinkaartje gaat delen. Het gaat om 2 Dal Dagretours voor een traject naar keuze binnen Nederland! De winnaar wordt vrijdag 27 september 2024 bekend...

Kerstmarkt in Bremen per trein

Kerstmarkt in Bremen per trein

De kerstmarkt in Bremen is misschien wel de mooiste van Duitsland! De historische panden, het oude stadhuis en rivier de Weser zorgen voor een magisch spektakel. Naast de kerstmarkt tref je in Bremen heerlijke specialiteiten langs de rivieroever en eveneens een...

Kerstshow bij Intratuin Duiven is de moeite waard!

Kerstshow bij Intratuin Duiven is de moeite waard!

Ook dit jaar verandert Intratuin Duiven in een waar kerstparadijs! Elk jaar trekt deze beroemde kerstshow van Intratuin Duiven duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Honderden huisjes, twinkelende lichtjes en een bos vol kerstbomen.Deze magische kerstervaring...

Pin It on Pinterest