6 Goedkope Treinkaartjes in 2019

Goedkope treinkaartjes

In 2019 goedkoop met de trein reizen? Profiteer dan van kortingskaartjes, zoals de NS Dagkaart, Dagretour of Enkele Reis. Treinkaartjes met korting zijn eenvoudig online te bestellen bij verschillende aanbieders. Aanbieders als Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Hema, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel hebben regelmatig goedkope treinkaartjes in het assortiment. De korting kan oplopen tot 70%.

Goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes als e-ticket

In tegenstelling tot voorgaande jaren worden goedkope treinkaartjes als e-ticket verstuurd. De wegwerp OV Chipkaart wordt niet meer gebruikt voor aanbiedingen om logistieke en duurzame redenen. Na aankoop ontvangt u een unieke code die u in enkele stappen online kunt verzilveren. In het verzilveringsproces gebruikt u de persoonlijke code en vult u de persoons- en reisgegevens in, waarna u een e-ticket per e-mail ontvangt. Deze kunt u mobiel downloaden of uitprinten als geldig vervoersbewijs. Met de vierkante QR-code op uw e-ticket kunt u in- en uitchecken bij OV poortjes op treinstations met een barcode scanner.

Goedkope treinkaartjes in 2019

Regelmatig zijn de NS dagkaart, Dagretour en Enkele reis met korting verkrijgbaar. U besteld deze goedkope treinkaartjes bij aanbieders als Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Hema, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Profiteer van de onderstaande 6 goedkope treinkaartjes in 2019 en reis voordelig met de trein.

NS Dagkaart

Dagkaart

Met een NS dagkaart reist u een hele dag onbeperkt met de trein door heel Nederland. Tijdelijk bestelt u een NS Dalurenkaart, waarmee u onbeperkt kunt reizen in de daluren en het weekend. De NS Dagkaart met korting is verkrijgbaar bij ActieVanDeDag voor €19,50.

De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Zaterdag en zondag de hele dag geldig. De aanbieding is enkel online te bestellen bij ActieVanDeDag.

NS Dagretour

Dagretour

De NS dagretour met korting is het meest populaire reisproduct van allemaal. Dit goedkope treinkaartje wordt verkocht bij ActieVanDeDag voor € 23 en bij de NS Spoordeelwinkel voor € 19, waarbij u zelfs een gratis lunch ontvangt. Met de NS Dagretour reist u voordelig met de trein op een traject en reisdatum naar keuze. Houdt er wel rekening mee dat deze aanbieding pas geldig is vanaf 09:00 uur. In het weekend de hele dag.

NS Weekenddagretour

Dagretour

De NS Weekenddagretour is vergelijkbaar met de NS Dagretour, maar is enkel geldig in het weekend. Verkrijgbaar voor € 18,50 bij ActieVanDeDag en de hele dag geldig op een zaterdag of zondag op een traject naar keuze. Houdt rekening met de uiterste reisdatum.

NS Enkele Reis

Enkele Reis

De NS enkele reis met korting is ideaal voor een weekendje weg, dagje winkelen of transfer naar het vliegveld. Te gebruiken op dezelfde reisdag door één persoon, twee personen of op twee verschillende dagen. De goedkope treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij VakantieVeilingen voor € 25. U ontvangt voor € 25 een set van twee treinkaartjes enkele reis voor Tweede Klas zitplaatsen.

Geldig voor een traject naar keuze op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u de kortingskaartjes de hele dag gebruiken. Houdt de uiterste reisdatum altijd goed in de gaten.

NS Enkele Reis Weekend

Enkele Reis

Een enkele reis nodig voor het weekend? Dan koopt u voor € 10 per enkele reis al een treinkaartje. Verkrijgbaar bij VakantieVeilingen voor een traject naar keuze! Ideaal voor een weekendje weg of reisdag in het weekend. De hele dag geldig.

NS Groepsticket

Goedkoop Treinkaartje

Binnenkort een groepsuitje en van plan om met de trein te reizen? Profiteer dan van groepskorting in de trein en bestel de NS Groepstickets! Verkrijgbaar vanaf € 5,21 per persoon bij groepen van 7 personen. Houdt er rekening mee dat u enkel in de daluren en het weekend mag reizen met de NS Groepstickets. Hieronder treft u een tabel met de tarieven.

Aantal Reizigers

Prijs Enkele reis

Prijs persoon

4

€ 32

€ 8

5

€ 33,50

€ 6,70

6

€ 35

€ 5,85

7

€ 36,50

€ 5,21

De laagste prijs voor dezelfde reis!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!