5x trein en hotel in Londen

Een weekend onbeperkt winkelen of struinen door een wereld beroemde stad? Dan breng je natuurlijk een bezoekje aan Londen. Met tientallen bezienswaardigheden, de Theems en de meest hippe eettenten kan je hier dagenlang genieten.

Wanneer je kiest voor Londen als bestemming voor jouw stedentrip reis je met de internationale trein. Met een reistijd van ongeveer 4 uur ben je direct in het centrum van de stad. Er vertrekken dagelijks 3 directe treinen van Eurostar naar Londen St. Pancras. Kaartjes boek je eenvoudig online bij diverse partijen. Een treinticket naar Londen is verkrijgbaar vanaf 40 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas).

Trein en hotel in Londen

Vergroot het comfort van jouw stedentrip en boek een hotel overnachting nabij het internationale treinstation Londen St. Pancras. Zo kan je direct de bagage afzetten en beginnen met jouw stedentrip. Daarbij profiteer je zo maximaal van de internationale trein naar Londen. Je komt namelijk aan in hartje centrum en hebt in principe geen transfer vanaf bijvoorbeeld een vliegveld nodig.

Hieronder een overzicht van hotels in de buurt van station Londen St. Pancras voor maximaal reisplezier.

Premier Inn Londen Kings Cross

Een prachtig hotel van zowel de binnen- als buitenkant. Goed bereikbaar, want het hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het station. Een kamer voor het 3-sterrenhotel is verkrijgbaar tegen een prijs vanaf ongeveer 120 euro per nacht.

The Lexington Appartementen

Liever een appartement in Londen boeken? Kijk dan eens naar The Lexington. Een geweldig complex en helemaal in de stijl van Londen. Met mooie kamers, een heerlijk ontbijt en het centrum op loopafstand ben je in dit hotel verzekerd van een geweldige stedentrip.

Hotel Pullman London St Pancras (zakelijke reiziger)

Op slechts enkele minuten loopafstand vind je Hotel Pullman. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor de zakelijke reiziger. Zo zijn er regelmatig conferenties en vergaderingen in één van de 17 moderne vergaderruimtes.

Kamers zijn uitgerust met een regendouche, koffie / theefaciliteiten, een minibar en luxe toiletartikelen.

California London

Het California hotel in Londen is een typisch Londens hotel met karakteristieke kamers. Met de focus op service en voorzieningen is dit de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. Het hotel is niet alleen gelegen nabij het treinstation, want ook het centrum is op loopafstand van diverse bezienswaardigheden. Opzoek naar een goed hotel om te combineren met jouw treinreis naar Londen? Dan is het California hotel zeker de moeite waard.

Stay In London

Gelegen op een uitstekende locatie ligt Stay In hotel. Het hotel is voorzien van alle basis faciliteiten en heeft een prima beoordeling. Op loopafstand van zowel het centrum als het internationale treinstation in Londen is dit een veel gemaakte keus in Londen.

 

 

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar....

Pin It on Pinterest