5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de internationale trein vanuit Nederland. Laat me je meenemen op een reis door enkele van de meest betoverende bestemmingen die je deze zomer kunt verkennen. Durf je het aan om verder te lezen en de volgende alinea te ontdekken?

Mooiste Stranden Frankrijk

1.) Parijs: De Stad van de Liefde en Elegante Schoonheid

Geen enkele lijst met Franse vakantiebestemmingen zou compleet zijn zonder de betoverende hoofdstad Parijs. Met de hogesnelheidstrein Thalys kun je binnen enkele uren vanuit Nederland in de stad van de liefde zijn. Verlies jezelf in de romantiek van de Eiffeltoren, slenter hand in hand langs de oevers van de Seine en geniet van de wereldberoemde kunstwerken in het Louvre. Parijs biedt een onvergetelijke mix van elegante schoonheid en culturele rijkdom die je zeker niet wilt missen.

Reis al vanaf 35 euro naar Parijs per trein en bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

2.) Nice: De Zonnige Parel aan de Franse Rivièra

Als je op zoek bent naar zon, zee en strand, is Nice de perfecte bestemming. Met de internationale trein kun je rechtstreeks naar Nice reizen en genieten van de prachtige stranden en het mediterrane klimaat. Wandel langs de beroemde Promenade des Anglais, verken de smalle straatjes van de historische oude stad en ontdek de levendige Provençaalse markten. Nice is een bruisende stad met een ontspannen sfeer en een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee.

Reis al vanaf 60 euro naar Nice per trein en bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

3.) Bordeaux: Ontdek de Wijnhoofdstad van Frankrijk

Voor de wijnliefhebbers onder ons is Bordeaux een absolute must-visit bestemming. Met de internationale trein reis je comfortabel naar deze historische stad in het hart van de beroemde wijnstreek. Verken de prachtige wijngaarden, proef de heerlijke wijnen en geniet van de gastronomische hoogstandjes die de stad te bieden heeft. Slenter door de charmante geplaveide straten van het oude stadscentrum en bewonder de indrukwekkende architectuur van de Place de la Bourse. Bordeaux is een paradijs voor fijnproevers en wijnliefhebbers.

Reis al vanaf 60 euro naar Bordeaux per trein en bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

4.) Straatsburg: Een Charmante Mix van Culturen

Reis naar de betoverende stad Straatsburg, gelegen aan de grens tussen Frankrijk en Duitsland. Met de internationale trein bereik je snel deze stad vol charme en culturele diversiteit. Verken de historische wijk La Petite France, bewonder de majestueuze kathedraal en vaar over de pittoreske grachten. Straatsburg biedt een unieke mix van Franse en Duitse invloeden, wat resulteert in een rijke culinaire traditie en een levendige sfeer. Ontdek deze culturele smeltkroes en laat je betoveren door de schoonheid van Straatsburg.

Reis al vanaf 60 euro naar Straatsburg per trein en bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

5.) Avignon: Stap in de Geschiedenis van de Provence

Betreed de historische stad Avignon en reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Met de internationale trein arriveer je snel in deze charmante stad, bekend om zijn goed bewaarde stadsmuren en het majestueuze pauselijke paleis. Wandel door de geplaveide straatjes van het oude centrum, bezoek de beroemde Pont d’Avignon en geniet van de heerlijke Provençaalse keuken. Avignon biedt een unieke mix van geschiedenis en cultuur, en is een must-see bestemming voor geschiedenisliefhebbers.

Reis al vanaf 84 euro naar Avignon per trein en bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

De schatten van Frankrijk ontdekken?

Waar wacht je nog op? Pak je koffers, spring op de trein en laat je betoveren door de schoonheid van deze geweldige Franse vakantiebestemmingen. Komende zomer belooft een onvergetelijk avontuur te worden dat je zintuigen zal prikkelen en je hart zal veroveren. Waar ga jij naartoe? Ontdek het met de internationale trein vanuit Nederland.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Stap in de wereld van avontuur, spanning en adrenaline. Welkom bij de mountainbike (MTB) route van Zoetermeer, waar elke heuvel, elke bocht en elke afdaling een nieuw avontuur vormt. Bereid je voor om je vaardigheden te testen, je grenzen te verleggen en de natuur op...

Pin It on Pinterest