3 maanden 55% korting op Flex Dal Voordeel

Het NS Flex Dal Voordeel is het ideale abonnement voor reizigers die regelmatig met de trein reizen, maar niet vast willen zitten aan een abonnement voor een heel jaar of specifieke dagen. Dit abonnement biedt flexibiliteit én korting in de daluren. Het is perfect voor mensen die buiten de spits willen reizen en af en toe spontaan de trein pakken!

Tijdelijk is het abonnement de eerste 3 maanden verkrijgbaar voor € 2,50, waarna de prijs wijzigt naar € 5,60 per maand. Gelukkig is het abonnement op elk moment opzegbaar, dus verwacht je een maand niet met de trein te reizen, kan je het abonnement pauzeren of stopzetten. Je hebt het abonnement er vaak al binnen 1 dagretour uit, dus waar wacht je nog op?

Flex Dal Voordeel 2024

Wat is NS Flex Dal Voordeel?

Het Flex Dal Voordeel abonnement geeft je 40% korting op treinreizen tijdens de daluren, in het weekend en op feestdagen. Het grootste voordeel van dit abonnement is de flexibiliteit: je betaalt achteraf voor je reizen en kunt je abonnement elke maand wijzigen of opzeggen, zonder vaste contracten.

Voordelen van het Flex Dal Voordeel abonnement:

  • 40% korting op treinreizen in de daluren (buiten de spits), in het weekend en op feestdagen.
  • Geen abonnementskosten voor de eerste maand (bij sommige aanbiedingen).
  • Flexibel reizen: je betaalt achteraf voor je reizen, zonder saldo op te laden.
  • Maandelijks opzegbaar of aanpasbaar, zonder extra kosten.
  • Korting op samenreizen: als je met andere reizigers reist, kunnen zij ook profiteren van 40% korting.
  • Gebruik voor andere vervoersmiddelen: je kunt je OV-chipkaart ook gebruiken voor trams, bussen en metro’s en ontvangt achteraf één overzichtelijke factuur.

Wanneer krijg je korting?

Met NS Flex Dal Voordeel reis je met korting tijdens de daluren:

  • Op weekdagen van 09:00 tot 16:00 uur en van 18:30 uur tot 06:30 uur.
  • In het weekend en op feestdagen geldt de korting de hele dag.

Buiten deze tijden reis je zonder korting, maar geniet je nog steeds van de gemakken van Flex-reizen.

Wat kost het Flex Dal Voordeel abonnement?

Het Flex Dal Voordeel abonnement kost €5,60 per maand, maar tijdens speciale acties kun je vaak profiteren van aantrekkelijke kortingen. Het mooie is dat je geen saldo op je OV-chipkaart hoeft te hebben, omdat je maandelijks achteraf betaalt voor zowel je abonnementskosten als je reiskosten.

Voor wie is NS Flex Dal Voordeel geschikt?

Dit abonnement is perfect voor:

  • Mensen die regelmatig buiten de spits reizen.
  • Reizigers die graag flexibel willen blijven en niet vast willen zitten aan een langlopend contract.
  • Iedereen die houdt van overzichtelijke kosten: alle reiskosten (trein, bus, tram en metro) worden op één factuur verzameld.

Hoe werkt het?

  1. Bestellen: Schaf eenvoudig het abonnement aan via deze pagina. Na betaling ontvang je het abonnement op de OV Chipkaart. Geen OV Chipkaart? Dan kan je deze tegelijk met het abonnement aanvragen en ontvang je deze per post.
  2. Reizen: Reis wanneer het jou uitkomt en profiteer van korting tijdens de daluren.
  3. Betalen: Aan het eind van de maand ontvang je een factuur met een overzicht van je reizen en de bijbehorende kosten.

Makkelijk aan te passen of stop te zetten

Een van de grootste voordelen van het Flex Dal Voordeel abonnement is dat je het maandelijks kunt aanpassen of opzeggen. Heb je bijvoorbeeld een tijdje geen treinreizen gepland? Dan kun je het abonnement pauzeren of overstappen op een ander Flex-abonnement, zoals NS Flex Weekend Vrij of Altijd Voordeel.

Hoe bestel je NS Flex Dal Voordeel?

Het Flex Dal Voordeel abonnement kun je eenvoudig online bestellen via deze pagina. Heb je al een persoonlijke OV-chipkaart? Dan wordt het abonnement direct op je kaart geladen. Nog geen OV-chipkaart? Geen probleem, je kunt deze tegelijk met je abonnement aanvragen.

Ontvang acties

Stedentrip Brugge: trein, activiteiten en bezienswaardigheden

Stedentrip Brugge: trein, activiteiten en bezienswaardigheden

Brugge, de charmante Belgische stad bekend om haar pittoreske straatjes, historische gebouwen en heerlijke chocolade, is een ideale bestemming voor een weekendje weg. Met meer dan 50 chocoladewinkels, het wereldberoemde bier van brouwerij De Halve Maan en...

Wat te doen tijdens een Stedentrip naar Gent?

Wat te doen tijdens een Stedentrip naar Gent?

De levendige studentenstad Gent, gelegen in België, is een ideale bestemming voor een gevarieerde stedentrip. Gent staat bekend om haar rijke geschiedenis, indrukwekkende architectuur en gezellige sfeer. Het historische centrum is een waar juweeltje, vol met...

Weekendje Weg per trein? Ontdek Leuven

Weekendje Weg per trein? Ontdek Leuven

Leuven, de hoofdstad van de provincie Vlaams-Brabant in België, staat bekend als een levendige universiteitsstad en de thuisbasis van de beroemde bierbrouwerij Stella Artois. Met zo’n 50.000 studenten en een rijke geschiedenis biedt Leuven een perfecte mix van...

Pin It on Pinterest