Treinreis naar Berlijn

€ 39,-

Hieronder volgen een aantal hoofdstukken rondom de treinreizen naar Berlijn. Hierbij is er onder andere informatie te vinden over:

Treinkaartjes naar Berlijn

De stedentrip naar Berlijn is in het afgelopen jaar erg populair gebleken. Er werden dan ook weer veel treinkaartjes naar Berlijn geboekt en dit heeft waarschijnlijk te maken met de prachtige fiets- en wandelroutes die Berlijn rijker is geworden in de afgelopen periode. Naast de prachtige fiets- en wandelroutes in Berlijn kent de stad een rijke geschiedenis. Het is dan ook niet voor niets dat veel reizigers de bezienswaardigheden combineren met een ontspannen fiets- of wandelroute door Berlijn.

Voor slechts € 39,- boekt u al een treinkaartje naar Berlijn, waarna u enkel nog een hotel hoeft te zoeken voor een overnachting. Wij raden u zeker aan om deze geweldige stad een keer te bezichtigen, omdat u er gewoon een keer geweest moet zijn. De stad is natuurlijk bekend van de Berlijnse muur, de Rijksdag en de talloze musea. Probeer het eens en boek uw treinkaartje naar Berlijn direct via Goedkoop-treinkaartje.nl!

Trein naar Berlijn is ideaal!

De stad Berlijn is naast Amsterdam, Parijs en Londen misschien wel 1 van de bekendste steden uit Europa. Mensen komen van ver om deze stad te zien, om haar rijke historie en haar prachtige gebouwen. Een geweldige stad en razend populair om haar fietstochten. Er worden zelfs ware fietsvakanties georganiseerd in de richting van Berlijn. Ga met de trein naar Berlijn voor haar schitterende nachtleven of haar rijke cultuur. Maak hiervoor gebruik van de door ons samengestelde aanbieding voor een treinreis naar Berlijn.

Treintickets naar Berlijn kopen

Treintickets kan je extra voordelig kopen via goedkoop-treinkaartje.nl. Op de hier onderstaande link wordt u doorverwezen naar de pagina van NShispeed waar u voordelig en snel uw treinkaartje kunt bestellen. Het boeken van uw treintickets naar Berlijn wordt door goedkoop treinkaartje naar Berlijn extra makkelijk gemaakt. Klik hieronder om uw treinticket naar Berlijn direct te boeken!

Trein naar Berlijn

Een stad met een rijke historie en beroemde gebouwen.

Goedkope hotels in Berlijn vinden

Natuurlijk wilt u altijd de goedkoopste hotels in Berlijn vinden. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Trivago en kunt u via de onderstaande link ruim 200 hotels vergelijken, waardoor u altijd het beste hotel voor de laagste prijs vindt. Ideaal toch?

Button

Treinreis naar Berlijn

Voor de treinreis naar Berlijn kunt u in Nederland op verschillende stations opstappen. Hieronder is een lijst opgesteld van stations binnen Nederland waarop u kunt opstappen voor een treinreis naar Berlijn.

  • Schiphol
  • Amsterdam Centraal
  • Amsterdam-zuid
  • Hilversum
  • Amersfoort
  • Apeldoorn
  • Deventer
  • Hengelo

De treinreis naar Berlijn verloopt met de InterCity Berlijn en rijd 18 keer per dag richting Berlijn. Het is dus op veel verschillende momenten van de dag mogelijk om met de Intercity Berlijn naar de hoofdstad van Duitsland te reizen.

Heeft u tips voor toekomstige bezoekers van Berlijn?

Via de onderstaande link kunt u toekomstige reizigers reistips geven, zodat ook hun stedentrip een succes wordt. We streven naar treinreizen voor een betaalbare prijs met onvergetelijke herinneringen. Hiervoor is het belangrijk dat ervaringen worden gedeeld, zodat reizigers niet dezelfde fout maken. Heeft u nog een Berlijn tip? Laat deze dan achter op onze website via de Facebook box.

Met de trein naar Berlijn

Het is al vanaf 49,- euro mogelijk om 2e klas met de trein naar Berlijn te reizen. 1e klas is al verkrijgbaar voor slechts 80,- euro, waarin u kunt genieten van maximaal comfort en rust. Met de trein naar Berlijn duurt ongeveer 6:23 uur en is daarmee één van de snelste vervoersmiddelen richting Berlijn. Probeer het gewoon eens en ontdek het gemak, de rust en het comfort van reizen!

Markt in Berlijn

Een wereldstad voor een zacht prijsje.

Korting op het treinkaartje naar Berlijn

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Mogelijkheden voor korting op treinreizen.

Bezienswaardigheden Berlijn

Deze stad moet u gewoon een keer gezien hebben!

Reistijd van de InterCity Berlijn naar Berlijn

De reistijd naar Berlijn hangt af van het station waarop u opstapt. In de onderstaande tabel is de reistijd naar Berlijn te zien per opstap station.

Traject Reistijd
Amsterdam Centraal - Berlijn 6:11 uur
Hilversum - Berlijn 5:50 uur
Amersfoort - Berlijn 5:36 uur
Apeldoorn - Berlijn 5:05 uur
Deventer - Berlijn 4:52 uur
Hengelo - Berlijn 4:13 uur

Bestel u treinreis snel en voordelig met NS International Berlijn met NS International

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+