Hoe werkt de NS Seizoensretour?

De NS Seizoensretour actie is in volle gang en daarom ontvangen wij ontzettend veel vragen van bezoekers. Deze willen wij graag met u delen om nog meer vragen te voorkomen en meer duidelijkheid te scheppen over de voorwaarden van deze kortingsactie! Houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal kaartjes beschikbaar is. De NS Seizoensretour is verkrijgbaar in mei 2018.

NS Seizoensretour

Veelgestelde vragen m.b.t. de NS Seizoensretour

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen die wij bijna dagelijks ontvangen.

Wanneer zijn de actietickets van de NS Seizoensretour geldig?

Na bestelling ontvangt u 3 tickets die u in 3 verschillende periodes kunt gebruiken. De periodes zijn:

  • Prijs: € 33 (€ 11 per stuk)
  • Verkoop: mei 2018
  • Reizen:
    1. Weekenddagen in mei, juni en juli 2018
    2. Weekenddagen in augustus en september 2018
    3. Weekenddagen in oktober en november 2018

Vanaf hoe laat zijn de goedkope treinkaartjes geldig?

De goedkope treinkaartjes zijn de hele dag in het weekend geldig.

Hoe worden de tickets bezorgd?

Na bestelling ontvangt u een bevestiging en 3 vouchercodes per e-mail. Mocht u deze niet ontvangen raden wij aan om contact op te nemen met de klantenservice van de Spoordeelwinkel, waarna zij u verder kunnen helpen.

Tot hoe laat kunnen de treinkaartjes worden gebruikt?

De treinkaartjes kunnen op de gekozen dag worden gebruikt tot de laatste trein van die dag. Op sommige trajecten is dit tot 4 uur in de nacht.

Kunnen de treinkaartjes in dezelfde periode worden gebruikt?

De 3 vouchercodes dienen elk in een andere periode te worden geactiveerd/verzilverd en kunnen niet in dezelfde periode worden gebruikt.

Kunnen de treinkaartjes door meerdere personen worden gebruikt?

Deze aanbieding is op naam en kan niet worden overgedragen aan een ander.

Kan ik de tickets later inwisselen/omruilen?

Na aanschaf van deze treinkaartjes actie is het niet meer mogelijk om de tickets om te ruilen of te wisselen. Aangezien de tickets op naam zijn, kunt u ze ook niet doorverkopen.

Hoe activeer/verzilver ik de treinkaartjes van de NS Seizoensretour?

Het proces voor het verzilveren/activeren van de NS Seizoensretour vouchercodes wordt beschreven in de e-mail die u ontvangt na bestelling. De vouchercodes kunnen op de website van de NS worden ingevoerd, waarna u een e-ticket ontvangt die u uitgeprint dient mee te nemen op reis.

De kaartjes zijn uitverkocht, wat nu?

Is de NS Seizoensretour uitverkocht? Dan wordt de voorraad niet meer aangevuld en zult u gebruik moeten maken van een andere aanbieding. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en/of like ons op Facebook, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste dagkaart acties!

Ontvang acties

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders