fbpx

Hoe werken de Etos Superdaltickets?

Aangezien de goedkope treinkaartjes van Etos weer worden verkocht en de treinkaartjes acties in veel winkels al is uitverkocht, ontvangen wij steeds vaker de vraag hoe de Etos Superdaltickets eigenlijk werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor de Etos treinkaartjes hieronder voor u uitgewerkt.

Etos Superdaltickets

Veelgestelde vragen rondom de Etos Superdaltickets

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

Is in- en uitchecken verplicht?

De goedkope treinkaartjes van Etos zijn geladen op een OV Chipkaart en hiermee is het verplicht om in- en uit te checken. Na gebruik mogen ze worden weggegooid. Wanneer u niet in- en uitcheckt wordt dit gezien als zwartrijden en loopt u het risico op een boete.

Vanaf hoe laat kan ik reizen met de Etos Superdaltickets?

De Superdaltickets van Etos kunnen doordeweeks vanaf 11:00 uur worden gebruikt. Dit is één van de redenen, waarom de treinkaartjes met korting kunnen worden aangeboden.

Tot hoe laat kan ik de Superdaltickets gebruiken?

De tickets zijn te gebruiken t/m de laatste trein van die dag. Op sommige trajecten rijden er treinen t/m 4 uur in de nacht.

Mag ik ook alleen reizen?

De 2 tickets van Etos worden samen gekocht, maar hoeven niet samen te worden gebruikt. Het is dus ook mogelijk om 2 keer alleen te reizen.

Etos Superdaltickets zijn uitverkocht, kan ik ze nog bestellen?

Voor deze aanbieding geldt OP=OP! Daarom raden wij altijd aan om ons te Liken op Facebook, uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief en onze website regelmatig te bezoeken. Op deze manier blijft u op de hoogte en bent u er altijd op tijd bij!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl