Bestelling en Levering bij de NS Spoordeelwinkel

Heeft u een treinuitje of aanbieding gevonden bij de Spoordeelwinkel? Dan klikt u op de blauwe knop met “Nu boeken”, waarna u naar de bestelpagina wordt geleid. Hier kunt u aangeven voor hoeveel personen u de kortingsactie van de Spoordeelwinkel wilt bestellen en ziet u nog een keer wat er allemaal is inbegrepen. Bij een aantal uitjes/hotelovernachtingen wordt een kalender getoond, waarop u een datum kunt kiezen.

Goedkope treinkaartjes

Bestel gegevens

Bij uw bestelling voert u de persoonsgegevens correct en volledig in. Deze gegevens kunnen worden gewijzigd, totdat u in de betaalomgeving zit. Daarna wordt de bestelling definitief gemaakt en kunnen de gegevens niet meer worden gewijzigd. Controleer altijd de naam en het e-mailadres, voordat u verder gaat.

Op de verwerking en bewaring van persoonsgegevens is het NS-privacy beleid van toepassing.

Betaling met iDeal

Bij de NS Spoordeelwinkel is het enkel mogelijk om per iDeal te betalen. U heeft pas recht op het product, de aanbieding of het arrangement, wanneer de betaling per iDeal is afgerond. Er is helaas geen andere betaalmogelijkheid beschikbaar voor de NS Spoordeelwinkel.

Levering van NS Spoordeelwinkel

U ontvangt de producten van de Spoordeelwinkel altijd per e-mail. U zou uiterlijk binnen 60 minuten een bevestiging moeten ontvangen van uw bestelling. Heeft u niets ontvangen? Controleer dan eerst uw ongewenste mail (spambox), voordat u contact opneemt. Neem dan contact op met de klantenservice van de NS Spoordeelwinkel.

NS Spoordeelwinkel Klantenservice

Naar aanleiding van een bestelling contact opnemen met de klantenservice van de NS Spoordeelwinkel? Neem contact op via:

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 09.00 – 12.00 uur
  • Feestdagen: gesloten

 

Ontvang acties

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders