Bestelling en Levering bij de NS Spoordeelwinkel

Heeft u een treinuitje of aanbieding gevonden bij de Spoordeelwinkel? Dan klikt u op de blauwe knop met “Nu boeken”, waarna u naar de bestelpagina wordt geleid. Hier kunt u aangeven voor hoeveel personen u de kortingsactie van de Spoordeelwinkel wilt bestellen en ziet u nog een keer wat er allemaal is inbegrepen. Bij een aantal uitjes/hotelovernachtingen wordt een kalender getoond, waarop u een datum kunt kiezen.

Goedkope treinkaartjes

Bestel gegevens

Bij uw bestelling voert u de persoonsgegevens correct en volledig in. Deze gegevens kunnen worden gewijzigd, totdat u in de betaalomgeving zit. Daarna wordt de bestelling definitief gemaakt en kunnen de gegevens niet meer worden gewijzigd. Controleer altijd de naam en het e-mailadres, voordat u verder gaat.

Op de verwerking en bewaring van persoonsgegevens is het NS-privacy beleid van toepassing.

Betaling met iDeal

Bij de NS Spoordeelwinkel is het enkel mogelijk om per iDeal te betalen. U heeft pas recht op het product, de aanbieding of het arrangement, wanneer de betaling per iDeal is afgerond. Er is helaas geen andere betaalmogelijkheid beschikbaar voor de NS Spoordeelwinkel.

Levering van NS Spoordeelwinkel

U ontvangt de producten van de Spoordeelwinkel altijd per e-mail. U zou uiterlijk binnen 60 minuten een bevestiging moeten ontvangen van uw bestelling. Heeft u niets ontvangen? Controleer dan eerst uw ongewenste mail (spambox), voordat u contact opneemt. Neem dan contact op met de klantenservice van de NS Spoordeelwinkel.

NS Spoordeelwinkel Klantenservice

Naar aanleiding van een bestelling contact opnemen met de klantenservice van de NS Spoordeelwinkel? Neem contact op via:

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 09.00 – 12.00 uur
  • Feestdagen: gesloten

 

Ontvang acties

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Het kabinet versoepelt de Coronamaatregelen steeds meer. Ook de NS rijdt weer op volle capaciteit, maar waarom mogen we dan alleen met de trein als dit noodzakelijk is? Deze vraag krijgen wij regelmatig binnen via het contactformulier en hier is eigenlijk geen kort...

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Düsseldorf is een bruisende en hippen stad. Hier is werkelijk waar van alles te beleven. Winkelen op de Königsallee, ontdek de historische Altstadt en geniet van het uitzicht in de 234 meter hoge Rheinturm. Maak daarna een heerlijke rondvaart over de Rijn en ga...

Alles over: Trein naar Keulen

Alles over: Trein naar Keulen

Een mini-stedentrip, dagje shoppen of een gezellige kerstmarkt? Reis met de trein naar Keulen! Maak een wandeling door het gezellige stadshart met de Dom, Televisietoren en verschillende musea. Kom vervolgens even tot rust bij één van de restaurantjes aan de Rijn en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders