Wintersport per trein naar Zermatt

  • ☑️ Treinkaartje Zermatt v.a. 79 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel per trein

Een spraakmakend gebied in alle seizoenen; Zermatt. Een dorp aan de voet van de wereldberoemde Matterhorn met 360 kilometer aan skipistes, een autovrij stadscentrum, heerlijke kaasfondue en luxe faciliteiten. Ondanks het charmante en rustieke karakter van het dorp wordt het straatbeeld met name bepaald door prestigieuze hotels. Reis duurzaam en comfortabel per trein naar Zermatt en kom uitgerust aan op de bestemming.

Gelukkig is er gekozen voor houten bouwwerken met authentieke trekjes en betoverende steegjes om het authentieke karakter van het dorp te bewaken. Het skigebied te samen met de imposante Matterhorn en de luxe uitstraling trekt toerisme aan van over de hele wereld. Ook als Nederlander is deze bestemming in het schitterende Wallis absoluut de moeite waard.

Skigebied Zermatt is veelzijdig met brede blauwe pistes, maar ook uitdagende rode en zwarte afdalingen. Met name de blauwe dal afdaling is een lange en leuke piste voor de hele familie. Natuurlijk reis je per trein naar Zermatt en bestel je goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

Treinkaartje Zermatt

Treinkaartjes en trein naar Zermatt

Fijn aan het gebied is dat het beschikt over een eigen treinstation. Zo reis je met slechts 2x overstappen vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem per trein naar Zermatt. Hierbij heb je de keuze uit trajecten per ICE International (overdag) of de nachttrein van OBB Nightjet die in de avonduren vertrekt vanuit de drie genoemde treinstations in Nederland.

In beide gevallen reis je per trein naar Basel en zijn treinkaartjes eenvoudig zelf te boeken. Hierbij geldt dat vroegboekers profiteren van de laagste prijs. Voor de reis tot aan Basel betaal je ongeveer 40 euro, waarna je via Visp naar Zermatt reist.

Waarom trein naar Zermatt?

Start jouw vakantie al in de trein! Je hoeft nergens rekening mee te houden en er kan voldoende bagage mee. Heb je de keuze uit ruime of smalle zit- ligplaatsen? Dan raden wij aan om voor de comfortabelere optie te kiezen. Dit kost vaak een paar tientjes meer, maar scheelt aanzienlijk in het comfort.

Neem een hapje en drankje mee voor de treinreis naar Zermatt. Natuurlijk is er ook een restaurant rijtuig aan boord voor als je desondanks nog honger of dorst hebt.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Trein naar de Harz, Duitsland

Trein naar de Harz, Duitsland

Goedkoop met de trein naar de Harz? Bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online. ☑️ Treintickets v.a. € 9,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen inchecktijd ☑️ Treintickets v.a. € 38,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen...

7x mooie treinreis door Duitsland

7x mooie treinreis door Duitsland

Duitsland, met zijn rijke geschiedenis en gevarieerde landschappen, herbergt enkele van de meest schilderachtige treinroutes in Europa. Van middeleeuwse stadjes tot majestueuze bergen, laten we de top 7 treinreizen verkennen die je meenemen op een betoverende reis...

Pin It on Pinterest