Trein naar Vierwoudstedenmeer in Centraal Zwitserland

  • ☑️ Trein Vierwoudstedenmeer v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International, Thalys of OBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 10.55 uur

Met de trein naar het Vierwoudstedenmeer (ook bekend als het Meer van Luzern of Vierwaldstättersee)? Vanuit Nederland reis je per ICE International of Nightjet. Boek goedkope treinkaartjes naar het Vierwoudstedenmeer vanaf 38 euro bij diverse aanbieders. Denk aan NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe. Voor online tickets naar Zwitserland betaal je online geen boekingskosten en zijn prijzen laag, wanneer je vroegtijdig boekt.

Met de trein naar het Vierwoudstedenmeer

Wanneer je per trein naar het Vierwoudstedenmeer in Zwitserland reist zijn er 2 mogelijkheden, namelijk per Nightjet in de nacht of ICE International overdag. Bekijk via de reisplanner de beschikbare treinen en prijzen voor de gewenste reisdag. Voer hierbij het treinstation van jouw woonplaats in, waarna de reisplanner de meest logische route berekend.

Trein Vierwoudstedenmeer

ICE International: vertrek vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal naar Mannheim of Basel. Eenmaal aangekomen in Basel stap je over op de rechtstreekse trein naar Luzern, waar je uitstapt voor jouw bezoek aan het Vierwoudstedenmeer.

ÖBB Nightjet: Liever met de slaaptrein of nachttrein? Dan vertrek je in de avonduren en reis je richting Zwitserland, terwijl je slaapt. De trein rijdt in één keer door naar Basel, waarna je per trein naar het Vierwoudstedenmeer reist.

Treinkaartje Vierwoudstedenmeer

Treinkaartjes Vierwaldstättersee

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Vierwaldstättersee. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar, waarbij de goedkoopste tickets 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar zijn. Verder wordt de prijs van treinkaartjes bepaalt door de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit zijn er drie mogelijkheden; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Over Vierwaldstättersee in Zwitserland

De Zwiterse natuur en serene rust maakt Zwitserland een zeer gewild vakantieland. Zowel de actieve als ontspannen reiziger kan hier goed uit de voeten. Het Vierwoudstedenmeer nabij Luzern is divers met schitterende rondvaarten, wandelroutes en bezienswaardigheden. Omgeven door imposante bergwanden en het zuiver blauwe water

Bezichtig het karakteristieke Luzern met de sfeervolle brug over het water en geniet hier van Zwitserse specialiteiten aan de waterkant. Ontdek daarnaast natuurlijk de ongerepte natuur, zoals het ooit ontstaan is in combinatie met de helende werking van de omgeving.

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders