Trein naar Leukerbad

  • ☑️ Trein Leukerbad v.a. 80 euro
  • ☑️ Thalys, TGV, ICE of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 13.09 uur

Leukerbad is bekend als prachtig wintersportgebied en kuuroord. Natuurlijk kan je er ook schitterende wandelingen maken en vind je hier nog authentieke Zwitserse huisjes. Ook op wintersport met de trein of een complete wandelvakantie boeken? Bestel dan goedkope treinkaartjes naar Leukerbad. Deze zijn online al verkrijgbaar vanaf 80 euro (2e klas) en 150 euro (1e klas).

Voor de treinreis kan je kiezen uit de nachtelijke verbinding per nachttrein of routes per ICE, Thalys of TGV, waarbij je in minimaal 3 keer overstappen arriveert op de bestemming. Kaartjes boek je bij diverse aanbieders als TheTrainLine, NS International, Deutsche Bahn of B-europe. Onderweg geniet je van bistro aan boord, comfortabele zitplaatsen en kan je voor een vraag altijd terecht bij het aanwezige personeel.

Route: trein naar Leukerbad, Zwitserland

Voor de treinreis vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB Nightjet. De treinen vertrekken vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna ze stoppen op treinstations in Duitsland. Overdag kan je per ICE International reizen en dien je over te stappen op Frankfurt, waarna je naar Basel Hbf reist voor de overstap naar station Visp. Vanaf Visp vertrekken rechtstreekse treinen richting Leuk, waar bussen vertrekken naar Leukerbad.

Ook per Thalys kan je naar Leukerbad reizen met slechts 3 keer overstappen. Allereerst reis je naar Parijs Nord, waarna je per metro of te voet naar Parijs Gare de Lyon gaat voor de trein naar Lausanne. Hier stap je over op de trein naar Leuk, waar je de bus pakt naar Leukerbad.

Per Nachttrein reis je in één keer tot station Basel Hbf, waarna je via Visp en Leuk richting Leukerbad reist.

Prijs treinkaartjes naar Leukerbad

Uiteraard wil je natuurlijk niet teveel betalen voor een treinkaartje naar Leukerbad. De prijs van treinkaartjes hangt af van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de reisklasse, route en flexibiliteit. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar tegen het voordeligste tarief en zijn vaak tot 2 maanden voor vertrek nog beschikbaar. Daarna kan het tarief forst stijgen.

Verder is de gekozen route, de reisklasse en flexibiliteit bepalend.

Reisklasse: type zitplaats (nachttrein)

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie in Leukerbad

Een vakantie in de omgeving van Leukerbad zal je niet snel vergeten. De schitterende natuur, typisch Zwitserse huisjes en leuke activiteiten. In dit idilische dorp kom je helemaal tot rust en mag je een spa resort of kuuroord zeker niet overslaan. Het gebied staat er om bekend en maakt jouw bezoek aan Leukerbad helemaal compleet.

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders