Trein naar Berner Oberland in Zwitserland

  • ☑️ Trein Berner Oberland v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International of OBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.25 uur

Echt even weg, op vakantie en onbeperkt wandelen? Dan is regio Berner Oberland de place-to-be. Je treft hier de mooiste wandelroutes langs bergwanden en -toppen met eindeloze vergezichten. Natuurlijk reis je per trein naar Berner Oberland en kom je uitgerust aan de op de bestemming. Goedkope treinkaartjes naar Berner Oberland boek je al vanaf 38 tot 49 euro per enkele reis. Ook wandelen in Zwitserland? Ontdek beschikbare zitplaatsen, treinen en prijzen en boek jouw treintickets vandaag nog!

Met de trein naar Berner Oberland

Wanneer je met de trein naar Berner Oberland reist zijn er twee reisopties mogelijk, namelijk per ICE International of ÖBB Nightjet. Beide treinen vertrekken vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. Er is echter wel een verschil tussen beide treinen.

De ICE International vertrekt meermaals per dag, waarna je dient over te stappen op station Frankfurt of München op de trein naar Basel. Vanaf station Basel vertrekken er treinen naar Thün of Interlaken in regio Berner Oberland.

Kies je voor de ÖBB Nightjet (ook wel slaaptrein of nachttrein)? Dan vertrek je in de avonduren en reis je richting Berner Oberland, terwijl je slaapt. Je reist vanuit Nederland in één keer naar Basel, waarna je overstapt op de trein naar Berner Oberland (Interlaken, Thün of een andere bestemming).

Met de trein naar Lauterbrunnen

Treinkaartjes Berner Oberland

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Berner Oberland. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar, waarbij de goedkoopste tickets 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar zijn. Verder wordt de prijs van treinkaartjes bepaalt door de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit zijn er drie mogelijkheden; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Regio Interlaken per trein

Over Berner Oberland in Zwitserland

Berner Oberland beschikt over diverse adembenemende bergwandelingen, namelijk de Drättehorn, Bütlasse, Jungfrau en de Eiger.

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders