Trein naar Krakau

 • ☑️ Treinticket Krakau v.a. € 95 per IC Berlijn en InterCity
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Krakau 10.51 uur
 • ☑️ Overstap op Berlijn Hbf
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Krakau.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Reis met de trein naar Krakau tegen een tarief vanaf € 95. Vanuit Nederland rijdt de InterCity Berlijn langs verschillende tussenstops naar Duitsland en stopt uiteindelijk in Berlijn. Hier stapt u over op de trein naar Warschau voor de laatste overstap op de regionale trein naar Krakau. Het treinstation van Krakau ligt op 10 minuten loopafstand van het stadshart, het grote plein en de burcht van de stad.

InterCity Berlijn naar Krakau

Met de Trein naar Krakau

Goedkope treinkaartjes naar Krakau boekt u 3 tot 6 maanden voor vertrek. Deze zijn verkrijgbaar voor € 95 (2e klas) en € 140 (1e klas). De tickets zijn geldig vanaf uw vertrekadres tot aan station Krakau Crowny. Aan boord van de trein geniet u van catering aan boord, comfortabele stoelen en het voorbij razende landschap. Voor vragen en assistentie is er altijd voldoende personeel aanwezig op internationale treinen.

Wanneer u met de trein naar Krakau reist moet u twee keer overstappen en rekening houden met een totale reistijd van ongeveer 15 uur. U reist vanuit Nederland eerst naar Berlijn Hbf waar u overstapt op de trein naar Warschau. Op station Warschau stapt u over op de trein naar Krakau.

Trein of Vliegtuig naar Krakau

Met het vliegtuig of de trein naar Krakau? Er zijn nog geen directe treinverbindingen naar Polen, tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Krakau zijn vanaf € 52 verkrijgbaar en met een reistijd van 01:55 uur komt u aan in Krakau. Wij raden aan om de prijzen van treintickets te vergelijken met vliegtickets voor deze bestemming.

Treinreis naar Kutno

Vervoerder:IC Berlijn
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationStation Krakau Crowny

Opstapstations naar Krakau

Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Krakau.

 • Trein van Amsterdam naar Krakau met een afstand van 1391 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Krakau met een afstand van 1407 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Krakau met een afstand van 1423 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Krakau met een afstand van 1462 kilometer.

Bezienswaardigheden in Krakau

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Krakau.

 • Grote Markt (Rynek Głowny)
 • Mariakerk (Kościół Mariacki)
 • Raadhuistoren (Wieża Ratuszowa)
 • Lakenhallen/Sukiennice
 • Wawelburcht (Pałac Królewski na Wawelu)
 • Wawelkathedraal (Kathedra Wawełska)
 • Kazimierz
 • Nationaal Museum (Muzeum Narodowe)
 • Barbakan
 • Teatr im Juliusza Słowackiego

Reistijd per trein naar Krakau

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Kutno14:582
Schiphol – Kutno15:093
Rotterdam – Kutno15:313
Utrecht – Kutno15:293

Treinticket Krakau

Prijs:95
Aanbieder:TheTrainLine

Wilt u treintickets naar Krakau boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 3 tot 6 maanden van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Krakau vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets Krakau

Hotel in Krakau vergelijken?

Er is een groot aantal hotels in Krakau tegen een voordelig tarief te boeken. Wij raden aan een hotel nabij het grote plein en de burcht te boeken. Beide op 10 minuten loopafstand van het treinstation.

 • Hotel PURO Kraków Stare Miasto
 • Hotel Wyspiański
 • Station Aparthotel

Trein naar station Krakau Glowny

31-508 Krakau, Polen

Korting op treintickets naar Kutno

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Kutno te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Kutno. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Kutno. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Krakau? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Meest geboekt naar Krakau

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Krakau.

TrajectTreinTarief
AmsterdamKrakauInterCity & IC Berlijn€ 95
SchipholKrakauInterCity & IC Berlijn€ 95
RotterdamKrakauInterCity & IC Berlijn€ 95
UtrechtKrakauInterCity & IC Berlijn€ 95
GroningenKrakauInterCity & IC Berlijn€ 95
TilburgKrakauInterCity & IC Berlijn€ 95
EindhovenKrakauInterCity & IC Berlijn€ 95

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Krakau

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Krakau te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Krakau genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit Keulen en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Krakau en direct kunt beginnen met uw stedentrip. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Krakau.

Populaire treinreizen in Polen

FAQ Krakau

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Krakau. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Krakau.

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Krakau?

Treintickets naar Krakau zijn vanaf 95 euro (2e klas) en 140 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Krakau?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Krakau met een reistijd van 10:51 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Krakau?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Krakau boek je het voordeligst 2 tot 6 maanden voor vertrek.

Met welke trein naar Krakau?

Er vertrekken dagelijks 5 tot 6 treinen van InterCity Berlijn naar Duitsland, waarna je overstapt op de trein naar Polen.


Bekijk ook: Trein naar Polen

Trein naar Wroclaw

Trein naar Wroclaw

Het is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar Worclaw verbaast eigenlijk iedereen in positieve zin. De stad is daarbij niet de enige bestemming in Polen die aan populariteit wint. Ook Krakau en Warschau zien een stijgend aantal toeristen....

Trein naar Kutno

Trein naar Kutno

☑️ Treinticket Kutno v.a. € 68 per IC Berlijn en InterCity ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Kutno 11.58 uur ☑️ Overstap op Berlijn Hbf ☑️ Met 1 overstap per trein naar Kutno. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com 68,- Zoek...

Trein naar Konin

Trein naar Konin

☑️ Treinticket Konin v.a. € 68 per IC Berlijn en InterCity ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Konin 11.17 uur ☑️ Overstap op Berlijn Hbf ☑️ Met 1 overstap per trein naar Konin. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com 68,- Zoek...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders