Treinkaartjes voor trein naar Hallstatt

  • ☑️ Trein Hallstatt v.a. 49 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.44 uur

Het is misschien wel het mooiste dorpje ter wereld; Hallstatt in Oostenrijk. Het pittoreske dorp is gelegen tussen de Halstättersee en de Dachsteinbergen, met de Hallstatt-gletsjer en is een inspiratie voor velen. Zo is het dorp populair onder fotografen, op social media en staat het op de lijst van UNESCO-Werelderfgoed. Per trein naar Hallstatt in Oostenrijk? Dat kan per nachttrein met slechts één overstap! Bestel goedkope treinkaartjes naar Hallstatt eenvoudig online en begin met plannen.

De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar per trein en nog duurzaam ook! Onderweg geniet je van catering en kan je heerlijk ontspannen. Goedkope treinkaartjes naar Hallstatt zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas) zonder extra boekingskosten. Tickets zijn te bestellen bij diverse aanbieders, zoals  NS International, TheTrainLine, DeutscheBahn en B-Europe. Vanzelfsprekend hebben wij de beste keus voor jou geselecteerd.

Treinkaartjes Voor Trein Hallstatt

Route: trein naar Hallstatt, Oostenrijk

Voor de treinreis vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB Nightjet. De treinen vertrekken vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna ze stoppen op treinstations in Duitsland. Overdag kan je per ICE International reizen en dien je over te stappen op Keulen, Düsseldorf of Frankfurt voor de naar station Wels hbf. Vanuit Wels vertrekken er rechtstreekse treinen naar Hallstatt en arriveer je in hartje centrum.

Reis je liever in de nacht? Dan vertrekt er in de avonduren een nachttrein vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar Wels. Eenmaal aangekomen op station Wels dien je de overstap te maken op de trein naar Hallstatt.

Prijs treinkaartjes naar Hallstatt

Uiteraard wil je natuurlijk niet teveel betalen voor een treinkaartje naar Hallstatt. De prijs van treinkaartjes hangt af van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de reisklasse, route en flexibiliteit. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar tegen het voordeligste tarief en zijn vaak tot 2 maanden voor vertrek nog beschikbaar. Daarna kan het tarief forst stijgen.

Verder is de gekozen route, de reisklasse en flexibiliteit bepalend.

Reisklasse: type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie: Hallstatt

Het schilderachtige en fotogenieke gebied is zeer populair onder toeristen en kent dan ook vele activiteiten, panorama punten en bezienswaardigheden. Verken het water bijvoorbeeld per rondvaartboot of waterfiets, bezoek de zoutmijn, katholieke kerk van Hallstatt en het Welterbemuseum. Een leuke wandeling maken? Bezoek dan het Skywalk uitkijkpunt op 300 meter hoogte of het vijf-vingers-uitkijkpunt in Hallstatt.

Ook leent Hallstatt zich prima als uitvalsbasis om bijvoorbeeld Salzburg te bezoeken.

Trein naar St. Anton am Arlberg

Trein naar St. Anton am Arlberg

☑️ Trein St. Anton am Arlberg v.a. 49 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 12.33 uur Zoek tickets Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar St. Anton am Arlberg. De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar en onderweg kan je...

Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

☑️ Trein Fieberbrunn v.a. 39 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 11.52 uur Zoek tickets Reis met de trein naar Fieberbrunn in Oostenrijk per ICE International of ÖBB Nightjet. Goedkope treinkaartjes naar Fieberbrunn boek je al vanaf 39...

ÖBB Nightjet: Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro

ÖBB Nightjet: Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro

☑️ Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro ☑️ ÖBB Nightjet: slaaptrein en nachttrein ☑️ Skivakantie met de trein Zoek tickets Met de trein op wintersport? De skitrein naar Oostenrijk vertrekt dagelijks vanaf Amsterdam Centraal en brengt je met één of twee keer...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders