Trein naar Serfaus

  • ☑️ Treinkaartje Serfaus v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International of OBB Nightjet
  • ☑️ Reistijd ongeveer 13 uur


Duurzaam op wintersport? Reis per trein naar Serfaus. Boek goedkope treinkaartjes vanaf 38 euro met vroegboekkorting. Deze vroegboektickets zijn drie tot zes maanden voor vertrek verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe.

Met de trein naar Serfaus

Voor de treinreis zijn twee mogelijkheden, namelijk per ICE International of OBB Nightjet nachttrein. De ICE International vertrekt vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar Frankfurt. Op station Frankfurt am Main stap je over op de trein naar Ulm en vervolgens op de trein naar Landeck-Zams. Eenmaal aangekomen op station Landeck-Zams kan je gebruik maken van busvervoer op de taxi voor het laatste stuk naar Serfaus.

Liever in de avond vertrekken en ’s nachts reizen? Dan is de slaaptrein van ÖBB Nightjet een goed alternatief. Met een reistijd van 14 tot 15 uur is de reis iets langer, maar met de overnachting merk je hier een stuk minder van. Vertrek in de avond vanaf Amsterdam Centraal en reis rechtstreeks naar Innsbruck. Hier stap je over op de trein naar Landeck-Zams en kies je een taxi of bus voor het laatste deel van de reis.

Treinkaartjes Serfaus

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Serfaus. De prijs van kaartjes is afhankelijk van de reisklasse, het moment van boeken en de flexibiliteit. Voor de flexibiliteit heb je de keuze uit 3 opties, waarmee je de annulering- en wijziging mogelijkheden uitbreid. Je hebt de keuze uit Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Wintersport in Serfaus

Serfaus is een veelzijdig skigebied met 214 kilometer aan pistes en 52 kilometer aan langlaufroutes. Daarnaast biedt het gebied ruimte an verschillende Funparks voor de gevorderde wintersporter. Overnachten kan in deze regio in meerdere dorpen, als Serfaus, Fiss en Ladis.

De drie dorpen zijn modern en familievriendelijk. Denk hierbij aan rustige Apres-Ski, heerlijke restaurants, moderne gondels en comfortabele stoeltjesliften. Ook de brede blauwe pistes en uitdagende rode / zwarte pistes maken het gebied aantrekkelijk voor het hele gezin.

 

Treinkaartjes voor trein naar Hallstatt

Treinkaartjes voor trein naar Hallstatt

☑️ Trein Hallstatt v.a. 49 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 12.44 uur Zoek tickets Het is misschien wel het mooiste dorpje ter wereld; Hallstatt in Oostenrijk. Het pittoreske dorp is gelegen tussen de Halstättersee en de...

Trein naar St. Anton am Arlberg

Trein naar St. Anton am Arlberg

☑️ Trein St. Anton am Arlberg v.a. 49 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 12.33 uur Zoek tickets Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar St. Anton am Arlberg. De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar en onderweg kan je...

Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

☑️ Trein Fieberbrunn v.a. 39 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 11.52 uur Zoek tickets Reis met de trein naar Fieberbrunn in Oostenrijk per ICE International of ÖBB Nightjet. Goedkope treinkaartjes naar Fieberbrunn boek je al vanaf 39...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders