Trein naar Buitenpoort Santpoort

Een treinstation in de buurt van een natuurgebied. Dat maakt station Santpoort Noord een echte Buitenpoort. Binnen een half uur zijn wandelaars vanaf Amsterdam Centraal in de duinen. Station Santpoort Noord ligt namelijk op een steenworp afstand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Duinen van IJmuiden

Eenmaal in de duinen valt er genoeg te beleven. Het gebied is zeer afwisselend met oude loofbossen, naaldbomen, duinmeren en zandverstuivingen. Er lopen Schotse hooglanders, Konikpaarden, shetlandpony’s en reeën los rond. Uit de bomen komt een hoop gekwetter en gezang van vogels. En hoog in de lucht cirkelen buizerds op zoek naar een prooi. Vanaf Buitenpoort Santpoort Noord is een nieuwe wandelroute ontwikkeld die het station verbindt met de entree van het nationaal park. In het stationsgebied hangen mooie natuurfoto’s en staat een informatiepaneel met bezienswaardigheden en wandel- en fietsroutes. Meer informatie over IJmuiden aan Zee vindt u op: VVVijmuidenaanzee.nl

Ruïne van Brederode met korting

Met korting naar de Ruïne van Brederode of een wandelarrangement met overnachting? De ondernemers en organisaties in de buurt van Buitenpoort Santpoort hebben de handen ineen geslagen om inwoners uit de regio Amsterdam/Haarlem te verleiden van het buitenleven te komen genieten. De acties staan vermeld op: Buitenpoorten.nl.

Project Buitenpoorten

Het project Buitenpoorten is een initiatief van provincie Noord-Holland, NS, Metropoolregio Amsterdam, gemeente Velsen, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en Natuurmonumenten. Daarnaast wordt samengewerkt met ProRail, Spoorbouwmeester, Staatsbosbeheer, Pieter Vermeulen Museum, lokale ondernemers, organisaties en bewoners.

Trein naar IJmuiden

Reis met de trein naar Buitenpoort Santpoort voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar IJmuiden is al verkrijgbaar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar IJmuiden binnen 30 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar Buitenpoort Santpoort? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!