Trein naar Euskirchen

Treinreis naar Wittlich
 • ☑️ Ticket Euskirchen v.a. € 20 per InterCity Berlijn
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Euskirchen 03:50 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 6 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Euskirchen.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com
Reis met de trein naar Euskirchen en kom met een reistijd van slechts 03:50 uur aan in het centrum. Er vertrekken dagelijks 6 treinen van ICE International van Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem naar Duitsland. Eenmaal aangekomen in Keulen kunt u overstappen op de regionale trein naar Eurskirchen. Goedkope treinkaartjes boekt u al vanaf € 20 met korting. De vroegboekkorting zijn beperkt verkrijgbaar en 180 dagen voor vertrek te boeken.Route ICE International naar Euskirchen

Met de trein naar Euskirchen

Wanneer u met de trein naar Euskirchen reist heeft u minimaal 1 overstap nodig. Binnen Nederland kunt u opstappen op station Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna u in Duitsland een tussenstop maakt op station Osnabruck, Duisburg, Düsseldorf en Keulen. Op station Köln Hbf stapt u over op de trein naar Euskirchen voor het laatste gedeelte van de reis. Inclusief overstap is de reistijd met de trein naar Euskirchen 03:50 uur. Treinreis naar Euskirchen

Treinreis naar Euskirchen

Vervoerder:ICE International
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationEuskirchen Hauptbahnhof
Goedkope Internationale Treintickets

Opstaplocaties voor de trein naar Euskirchen

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Euskirchen.
 • Trein van Amsterdam naar Euskirchen met een afstand van 341 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Euskirchen met een afstand van 348 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Euskirchen met een afstand van 402 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Euskirchen met een afstand van 308 kilometer.
Treinkaartje naar Euskirchen

Bezienswaardigheden in Euskirchen

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Euskirchen.
 • Burchten en kastelen
 • Grotten in de Eifel
 • Oude mijnen
 • Stuwmeren en dammen
 • Rotsformaties

Reistijd per trein naar Euskirchen

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route per ICE International levert de kortste reistijd op en is uiterst comfortabel.
TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Euskirchen03:500
Schiphol – Euskirchen04:101
Rotterdam – Euskirchen04:301
Utrecht – Euskirchen03:211
Arnhem – Euskirchen02:511

Treinticket Euskirchen

Aanbieder: TheTrainLine
Prijs:€ 20
Wilt u treintickets naar Euskirchen boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 180 dagen voor vertrek! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De tarieven/prijs van treintickets naar Euskirchen zijn afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse en flexibiliteit. Met de Flexibiliteit worden annulerings- wijzings mogelijkheden bedoeld. Voornamelijk het moment van boeken bepaald de prijs van een ticket. Vroeboekers ontvangen korting op treinkaartjes naar Euskirchen. Boeken kan via de onderstaande link.

Meest geboekt naar Euskirchen

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar station Euskirchen.
TrajectTreinTarief
Amsterdam – Station EuskirchenICE International€ 20
Schiphol – Station EuskirchenICE International€ 25
Rotterdam – Station EuskirchenICE International€ 25
Utrecht – Station EuskirchenICE International€ 20
Groningen – Station EuskirchenICE International€ 25
Tilburg – Station EuskirchenICE International€ 25
Eindhoven – Station EuskirchenICE International€ 25

ICE International naar Euskirchen

De ICE International is één van de modernste treinen van Europa en verbind dagelijks Nederland met de prachtige omgeving van Euskirchen. Per ICE International naar Euskirchen is een zeer comfortabele, snelle en voordelige manier van reizen. Geniet onderweg van ruime zitplaatsen, catering aan boord en het voorbij razende Duitse landschap.

Hotels in Euskirchen vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Euskirchen maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Euskirchen nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Euskirchen tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Euskirchen voor u onder elkaar gezet.
 • Design Hotel Eifel
 • Weidenbrück Euskirchen
 • Welcome Park Hotel in het centrum

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nlHeeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Euskirchen? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Euskirchen

53879 Euskirchen Duitsland

Korting op treinkaartje naar Euskirchen

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Euskirchen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Euskirchen. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Euskirchen. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!Meer over: Korting bij NS International

Informatie over Euskirchen

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Euskirchen.
Inwoners:56.077
Deelstaat:Noordrijn-Westfalen
Oppervlakte:139,49 km²
Hoogte:160 m
Taal:Duits

FAQ Euskirchen

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Euskirchen. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Euskirchen.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!