Trein naar Verviers

  • ☑️ Trein naar Verviers v.a. 29 euro
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Verviers 04:30 uur
  • ☑️ Trein van IC Brussel en regionale trein
  • ☑️ 2 of 3 keer overstappen
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Er even tussenuit? Bezoek Verviers in België! Een leuke bestemming voor zowel een weekendje weg als complete vakantie. De stad in de Ardennen staat bekend om de prachtige fonteinen, bezienswaardigheden en wandelroutes. Natuurlijk reis je met de trein naar Verviers met dagelijks meer dan 30 verbindingen vanuit Nederland. Zo reis je per IC Brussel of InterCity en arriveer je met 2 of 3 keer overstappen op station Verviers Central met een totale reistijd van ongeveer 4,5 uur.

De trein naar Verviers is duurzaam en comfortabel. Daarbij koop je een treinkaartje naar Verviers al vanaf 29 euro per enkele reis, wanneer je minimaal 7 dagen voor vertrek boekt. Boekingen van treintickets naar Verviers verlopen via diverse aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe.

Trein naar Verviers vanuit Nederland

Vanuit Nederland vertrekken er diverse treinen naar Verviers. Zo reis je het eerste deel per InterCity Brussel naar Mechelen, waarna je overstapt op de trein naar Leuven. In Leuven kan je overstappen op de trein naar Welkenraedt, waarna je op de directe trein naar Verviers Central stapt.

Ook is er een route via Heerlen en Aachen Hbf naar Verviers. Qua reistijd maakt dit geen verschil, maar je hoeft één keer minder over te stappen wat het reisgemak kan verhogen. Tarieven voor dit traject liggen iets hoger, namelijk 39 euro per enkele reis.

Internationale trein naar Verviers

Verviers is een echte “citytrip”-bestemming. Bijzondere kerken, hippe terrasjes, winkels en tal van bezienswaardigheden. Bezienswaardigheden in Verviers die je zeker niet mag missen zijn het stadhuis, Maison de l’eau en het “Centre Touristique Laine en Mode”.

Het stadhuis van Verviers dateert uit 1780 met een prachtig uitzicht over de Fontaine du Perron. Verder kan je de watergeschiedenis van Verviers ontdekken in het Maison de l’eau en ontdek je alles over de rol van de textielindustrie in Verviers in het Centre Touristique Laine en Mode.

FAQ: Verviers

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Verviers?

Treintickets naar Verviers zijn vanaf 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Verviers?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Verviers met een reistijd van 4:30 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Verviers?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Verviers boek je het voordeligst tot slechts 7 dagen voor vertrek.

Met welke trein naar Verviers?

Er vertrekken elke dag meer dan 30 treinen richting België. Denk aan treinen van IC Brussel, Thalys en Eurostar.

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders