Trein naar Verviers

  • ☑️ Trein naar Verviers v.a. 29 euro
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Verviers 04:30 uur
  • ☑️ Trein van IC Brussel en regionale trein
  • ☑️ 2 of 3 keer overstappen
  • ☑️ Treintickets: Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Er even tussenuit? Bezoek Verviers in België! Een leuke bestemming voor zowel een weekendje weg als complete vakantie. De stad in de Ardennen staat bekend om de prachtige fonteinen, bezienswaardigheden en wandelroutes. Natuurlijk reis je met de trein naar Verviers met dagelijks meer dan 30 verbindingen vanuit Nederland. Zo reis je per IC Brussel of InterCity en arriveer je met 2 of 3 keer overstappen op station Verviers Central met een totale reistijd van ongeveer 4,5 uur.

De trein naar Verviers is duurzaam en comfortabel. Daarbij koop je een treinkaartje naar Verviers al vanaf 29 euro per enkele reis, wanneer je minimaal 3 dagen voor vertrek boekt. Boekingen van treintickets naar Verviers verlopen via diverse aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe.

Trein naar Verviers vanuit Nederland

Vanuit Nederland vertrekken er diverse treinen naar Verviers. Zo reis je het eerste deel per InterCity Brussel naar Mechelen, waarna je overstapt op de trein naar Leuven. In Leuven kan je overstappen op de trein naar Welkenraedt, waarna je op de directe trein naar Verviers Central stapt.

Ook is er een route via Heerlen en Aachen Hbf naar Verviers. Qua reistijd maakt dit geen verschil, maar je hoeft één keer minder over te stappen wat het reisgemak kan verhogen. Tarieven voor dit traject liggen iets hoger, namelijk 39 euro per enkele reis.

Internationale trein naar Verviers

Verviers is een echte “citytrip”-bestemming. Bijzondere kerken, hippe terrasjes, winkels en tal van bezienswaardigheden. Bezienswaardigheden in Verviers die je zeker niet mag missen zijn het stadhuis, Maison de l’eau en het “Centre Touristique Laine en Mode”.

Het stadhuis van Verviers dateert uit 1780 met een prachtig uitzicht over de Fontaine du Perron. Verder kan je de watergeschiedenis van Verviers ontdekken in het Maison de l’eau en ontdek je alles over de rol van de textielindustrie in Verviers in het Centre Touristique Laine en Mode.

FAQ: Verviers

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Verviers?

Treintickets naar Verviers zijn vanaf 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Verviers?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Verviers met een reistijd van 4:30 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Verviers?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Verviers boek je het voordeligst tot slechts 3 dagen voor vertrek.

Met welke trein naar Verviers?

Er vertrekken elke dag meer dan 30 treinen richting België. Denk aan treinen van IC Brussel, Thalys en Eurostar.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest