Ski-Thalys

 • ☑️ Op wintersport met Thalys
 • ☑️ Ski-Thalys naar Franse Alpen
 • ☑️ Bij NS International v.a. € 65

Thalys is in oktober 2023 volledig gefuseerd met Eurostar. Hierdoor wordt het traject vanaf heden aangeboden door Eurostar in plaats van Thalys. Kijk hier voor Eurostar aanbiedingen.

Ski-Thalys naar Frankrijk

Ga komend jaar ook op wintersport met de rechtstreekse Ski-Thalys naar diverse skigebieden in Frankrijk. De seizoenstrein vertrekt dit jaar weer vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam op zaterdagen vanaf 24 december. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 6 oktober 2022 vanaf 65 euro per enkele reis.

Zoek tickets

 • Rechtstreeks naar de Franse Alpen
 • Snel & comfortabel reizen
 • Veilig op plaats van bestemming
 • Reis op zaterdagen
 • De verkoop opent op 6 oktober 2022 voor het seizoen 2022/2023

   

  Ski Thalys Frankrijk

  Dienstregeling: Ski-Thalys

  Bekijk in de onderstaande tabel de vertrek- en aankomsttijden van de Thalys vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. Naast deze 3 plaatsen in Nederland komt de trein ook nog langs Brussel en Antwerpen. De Ski-Thalys reist op enkel op zaterdagen van 24 december 2022 tot en met 25 maart 2023. In andere periodes zijn de onderstaande aankomst- en vertrektijden dan ook niet van toepassing.

  Wintersport Ski Trein Thalys
  Tijden uit Nederland Station Tijden naar Nederland
  05:40 (V) Amsterdam Centraal 00:12 (A)
  05:58 (V) Schiphol 23:54 (A)
  06:25 (V) Rotterdam Centraal 23:32 (A)
  07:05 (V) Antwerpen Centraal 22:59 (A)
  07:47 (V) Brussel Zuid (Midi) 22:11 (A)
  12:20 (A) Chambery 17:48 (V)
  13:03 (A) Albertville 16:57 (V)
  13:31 (A) Moutiers Salins 16:22 (V)
  13:52 (A) Aime la Plagne 16:04 (V)
  14:02 (A) Landry 15:55 (V)
  14:12 (A) Bourg St. Maurice 15:44 (V)

  Wintersport per Skitrein van Thalys

  Ga op wintersport met de Ski-Thalys en bekijk alvast de binnenkant van deze moderne hogesnelheidstrein. Door middel van een prachtige virtual reality tour kunt u een kijkje nemen in de eerste en tweede klas, de ingang, het bistrorijtuig en de rustcompartimenten.

  De Ski-Thalys is de seizoensgebonden skitrein voor bestemmingen in Frankrijk. De trein is comfortabel, voordelig en rijdt met een rechtstreekse verbinding naar diverse Franse skigebieden. Per trein heb je geen last van gladde wegen, files of routeproblemen en kan je heerlijk ontspannen. Zo kan je onderweg een krantje lezen, een kop koffie drinken en kom je uitgerust aan op de bestemming. Het is dan ook niet voor niets dat duizenden reizigers ieder jaar weer voor deze geweldige hogesnelheidslijn kiezen.

  Waar wacht u nog op? Boek uw tickets vandaag nog en profiteer van vroegboekkorting!

  Trein en kinderen naar Frankrijk

  Trein en kinderen naar Frankrijk

  Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

  Trein naar Mont Saint Michel

  Trein naar Mont Saint Michel

  ☑️ Trein Mont-St-Michel v.a. 85 euro ☑️ Eurostar en regionale trein ☑️ Reistijd: 8.54 uur ☑️ Direct instappen & Geen inchecktijd Zoek tickets Wanneer je met de trein naar Mont-St-Michel reist, begint je reis met de Eurostar naar Parijs (Gare du Nord), wat ongeveer 3...

  Trein naar Rouen

  Trein naar Rouen

  ☑️ Trein Rouen v.a. 65 euro ☑️ Eurostar en regionale trein ☑️ Reistijd: 6.42 uur ☑️ Direct instappen & Geen inchecktijd Zoek tickets Wanneer je met de trein naar Rouen reist, kies je voor de Eurostar naar Parijs (Gare du Nord) met een reistijd van ongeveer 3 uur en 18...

  Pin It on Pinterest