Valse e-mail in omloop (januari 2018)

Valse E-mails 2018

Er is opnieuw een valse e-mail in omloop, waarin het lijkt alsof de NS gratis dagkaarten weggeeft vanwege de overlast van de afgelopen tijd. De Nederlandse Spoorwegen waarschuwen reizigers dat deze phishing mail niet is verstuurd door de NS en dat reizigers in sommige gevallen geld terug kunnen krijgen bij vertraging, maar dat er nooit NS dagkaarten worden verstuurd ter compensatie.

Gratis dagkaart in januari 2018

Met de mail willen cybercriminelen persoonsgegevens en wachtwoorden verzamelen. De NS en Goedkoop-treinkaartje.nl waarschuwen u nogmaals voor de gevaren van phishing mails. Wij raden aan de verdachte e-mails direct te verwijderen en er niet op te klikken. Vertrouwt u een e-mail niet? Neem contact met ons op, zodat wij de e-mail op echtheid kunnen controleren.

Valse e-mail van januari 2018


“De vertragingen zijn voorbij. Voor jou als vaste NS Reiziger liggen er 2 NS dagkaarten klaar.”

Beste NS Reiziger,

Heb jij afgelopen donderdag ook last gehad van de storm in Nederland? Waarschijnlijk heb je langer gedaan over je reis. Hiervoor bieden wij je onze excuses aan.

Omdat jij een vaste reiziger bent van de NS, hebben wij 2 dagkaarten voor je klaar liggen. Reis samen met een vriend(in) of familielid het hele land door.

Zien we je snel weer?

Chris namens NS Klantenservice


Valse E-mails 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!