Trein van Arnhem naar Düsseldorf

De eerste treinen zouden vanaf 6 april vertrekken vanaf Arnhem naar Düsseldorf, maar de treinstellen hadden op de eerste dag last van software problemen. Uiteraard jammer dat dit niet van tevoren grondig is getest, maar ondanks de problemen is de eerste trein uiteindelijk alsnog vertrokken en kwam om 12:45 aan in Arnhem vanuit Duisburg. Wilt u per trein naar Düsseldorf? Dan raden wij alsnog aan de ICE International te pakken, aangezien u hiermee een groot aantal stations overslaat en de tarieven meevallen.

Albellio trein van Arnhem naar Dusseldorf

Albellio trein Arnhem – Düsseldof

De treinen van Albellio verzorgen het traject van Arnhem naar Düsseldorf. Tussendoor wordt er gestopt op station Zevenaar, Emmerich (Duitsland), Praest, Millingen, Empel-Rees, Haldern, Mehrhoog, Wesel Feldmark, Friedrichsfeld, Voerde, Dinslaken, Oberhausen-Holten, Oberhausen-Sterkrade, Oberhausen en Duisburg. De reistijd is zeker niet korter dan die van ICE International, maar u kunt wel op meerdere stations op- en afstappen en de tarieven zijn minimaal.

Officiële opening

Duitse vertegenwoordigers vertrokken met de eerste trein van Duisburg naar Arnhem en werden daar opgewacht door een Nederlandse delegatie met o.a. NS-Topman Rogier van Boxtel.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!