Trein staat 3 uur lang stil tussen Breda en Rotterdam

Op dinsdagavond hebben bijna 600 reizigers vastgezeten in de trein naar Rotterdam. De trein kwam door een nog onbekende reden tot stilstand. Later reed de trein weer verder, maar tussen Breda en Rotterdam ging het opnieuw mis. Vermoedelijk ging het om mensen op het spoor, maar dit wordt niet door NS bevestigd. Reizigers klaagden massaal over het niet verkrijgen van informatie, water en lucht. Pas na drie uur kon de trein zijn weg vervolgen naar Rotterdam.

Onbegaanbare plek

Reizigers hebben drie uur lang vastgezeten in de stilstaande trein op de spoorbrug tussen Breda en Rotterdam. Het was voor NS niet mogelijk om reizigers veilig te evacueren, doordat bussen en personeel niet op de locatie konden komen.NS Wandeling

Geen water

Rond half 8 kwam de trein eindelijk aan op station Rotterdam. Belooft was dat reizigers hier een flesje water aangeboden zouden krijgen, maar dit was helaas niet het geval.

Geld Terug bij Vertraging

Een woordvoerder van NS laat wel weten dat reizigers gebruik kunnen maken van de Geld Terug bij Vertraging regeling. Reizigers krijgen hun volledige reis vergoedt.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!