Senioren Speeddaten op Rotterdam Centraal

Enige tijd geleden heeft de NS een oproep geplaatst voor twintig 60-plussers die willen speeddaten en kans maken op een gezamenlijke treinreis naar Parijs om elkaar beter te leren kennen. Hierop hebben 432 senioren zich aangemeld, waarbij er 5 keer zoveel vrouwen kwamen opdagen. De gemiddelde leeftijd van de dames was 64 en dat van de mannen 67, waarbij de oudste persoon een respectabele leeftijd van 82 had. Uiteindelijk zijn er 10 mannen en 10 vrouwen gekozen die het meeste overeenkomsten hadden om samen een treinreis per Thalys naar Parijs te maken.

Op Valentijnsdag 14 februari 2018 kwamen de twintig 60+ers bijeen voor een speeddate sessie in de stationshal op Rotterdam Centraal, waarbij conducteur Jörgen Ijsendorn een romantisch liefdesnummer speelde. Het winnende koppel mag uiteindelijk met de trein naar Parijs om elkaar beter te leren kennen.

Kansen voor afvallers

De overige 412 deelnemers zijn uitgenodigd voor een wandeling op station Baarn op 21 februari om 10:00 uur, zodat ook zij wellicht nog een soulmate kunnen vinden.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!