Fietser opgepakt na treinongeluk bij Eefde

Trein nieuws

Afgelopen zaterdagavond is een 18-jarige man opgepakt op verdenking van doorrijden na een ongeluk met een trein op de spoorwegovergang bij Eefde. De man zou met vrienden tussen de slagbomen door zijn gegaan, waarbij zijn fiets werd geraakt door de passerende trein. Hierbij zijn zowel de fiets als de trein flink beschadigd geraakt. Daarbij werd het treinverkeer direct stilgelegd en hadden tientallen reizigers last van vertraging.

Trein nieuws

Hulpdiensten en vertraging

Hulpdiensten werden direct opgeroepen en de jongen kon een aantal straten verderop worden aangehouden. Hij had gedronken en had zijn kapotte fiets meegenomen, waardoor hij vrij snel kon worden herkend. Er is gelukkig niemand gewond geraakt, maar dit had heel anders kunnen aflopen.

Misdrijf

Een woordvoerder van de politie laat weten dat zij hem hebben aangehouden voor doorrijden na een ongeluk, het negeren van de spoorbomen en dat hij onder invloed was van alcohol. Zondagmiddag zou de jongen weer op vrij worden gelaten en hoort hij zijn definitieve straf nog via de officier van justitie.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!