Drukte in treinen van en naar Amsterdam vanwege huldiging Ajax

Er wordt vandaag tussen 12:00 en 22:00 uur drukte verwacht in treinen van en naar Amsterdam. Reizigers van en naar Amsterdam dienen rekening te houden met de drukte en eventueel hun reis uit te stellen. Voornamelijk in de avondspits wordt grote drukte verwacht. 

Huldiging op Museumplein

Voor het eerst sinds 2011 heeft de ‘driehoek’ (burgemeester, politie en Openbaar Ministerie) besloten om de huldiging van Ajax weer op het museumplein te houden. Er wordt verwacht dat een huldiging en eerbetoon aan de spelers feestelijk en veilig kan verlopen op het plein.

Wanneer de situatie op het Museumplein uit de hand dreigt te lopen worden toegangswegen afgesloten, waardoor de situatie controleerbaar wordt en escalatie wordt voorkomen.

Maximaal sixpack bier

Bezoekers van de Ajax huldiging op het museumplein in Amsterdam mogen maximaal een sixpack bier voor eigen gebruik meebrengen. Glaswerk, vuurwerk, lachgas en wapens zijn op het huldigingsterrein verboden.

  • Aangemaakt op .
  1. Reacties (1)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (1)

COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

Helemaal geen last van gehad en was snel thuis. Sfeer was feestelijk en voldoende personeel aanwezig. Volgens mij ook langere treinen.

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close