Brand in trein tussen Hengelo en Enschede

Trein nieuws

Vanmorgen om kwart over 7 is een trein tussen Hengelo en Enschede tot stilstand gekomen, nadat er een melding van brand werd gemaakt. De 25 inzittende en het personeel hebben vervolgens de trein verlaten, waarna hulpdiensten op de melding afkwamen. Rond kwart voor 9 had de brandweer het vuur onder controle. Er is niemand gewond geraakt, maar de schade en vertraging is enorm.

Trein Nieuws

Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan, maar uitgaande van een uitgebrande locomotief lijkt het om een technisch mankement te gaan. Onderzoek zal moeten uitwijzen waardoor de brand is ontstaan om toekomstige problemen te voorkomen.

Vertraging tussen Hengelo en Enschede

Het treinverkeer tussen Hengelo en Enschede is volledig stilgelegd, waardoor reizigers gebruik moeten maken van vervangend busvervoer. De NS geeft aan dat er rekening moet worden gehouden met vertragingen van ruim 60 minuten en dat het treinverkeer vermoedelijk rond 14:00 uur weer vrijgegeven wordt.

Trein Amsterdam – Berlijn

Ook treinen tussen Amsterdam en Berlijn ligt stil, waardoor reizigers per IC Berlijn rekening moeten houden met vertraging of kosteloos kunnen omboeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!