Tag: zomer

Zomer aanbiedingen: Internationale treintickets met korting!

Internationale Treintickets met korting

Profiteer in de zomervakantie van lage prijzen op treinkaartjes naar het buitenland. Zoek tickets met vroegboekkorting en geniet van internationale treintickets met korting. Daarbij betaal je online geen extra boekingskosten.

Bestemmingen als Antwerpen, Keulen en Düsseldorf zijn al verkrijgbaar vanaf € 20. Brussel vanaf € 25, Parijs vanaf € 35, Berlijn vanaf € 39 en Londen vanaf € 59.

Internationale treintickets met korting boekt u altijd via Goedkoop-treinkaartje.nl

Zoek tickets

Trein Keulen

Boek deze zomer voordelige treintickets naar Keulen voor de reisperiode van september, oktober en november. Tweede Klas vanaf € 20 en Eerste klas vanaf € 40.

Directe verbindingen per ICE International vanaf Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem Centraal. Boek online zonder boekingskosten

Meer over: Treintickets naar Keulen

Trein Keulen

Goedkope Treinkaartjes, internationale treintickets, zomer

Lees verder

Treinreizen in de zomer van 2014

Er is weer van alles te beleven deze zomer! Trek er een dagje op uit met de hond en ga gezellig een dagje naar het strand! Nederland kent voldoende honden strandjes en dit is in combinatie met het zomerse weer ideaal! Het is bij veel stranden zelfs mogelijk om met de hond te zwemmen door de strand/hondenstrand combinatie.

Voor de fietsers en wandelaars zijn er weer heel wat evenementen georganiseerd. Ook voor deze reizigers raden wij aan om met de trein te gaan, omdat u na een zomerse dag intensief fietsen of wandelen de concentratie kwijt raakt en het veiliger is om met het Openbaar Vervoer te gaan. Voor de fietsers heeft de NS een dagkaart fiets bedacht, waarmee u voor slechts € 6,- een fiets mee mag nemen in de trein ongeacht de bestemming.

Verschillende festivals zijn met het Openbaar Vervoer bereikbaar!

actie, treinreizen, uitstapjes, vakantie, zomer

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!